Για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο του Γ.Τ., ο οποίος διέμενε χρόνια στην Κω, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε σε τοιχείο. Αποτέλεσμα δυστυχώς της οποίας ήταν να χάσει τη ζωή του..Στο όχημα επέβαινε μόνος του με κατεύθυνση προς Ζηπάρι.
Συλληπητήρια στους οικείους του…
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοιχίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
kostoday.com































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.