Για τη Μόσχα αναχώρησε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ για τη δυναμική προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού στην αγορά της Ρωσίας.
Η κ. Κουντουρά θα παραστεί αύριο στην επίσημη τελετή εγκαινίων της έκθεσης και στη συνέχεια θα εγκαινιάσει το περίπτερο του ΕΟΤ όπου φιλοξενούνται οι Έλληνες συνεκθέτες, περιφέρειες, προορισμοί, φορείς του τουρισμού και τουριστικές επιχειρήσεις.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, θα ακολουθήσουν συναντήσεις με κυβερνητικούς και θεσμικούς φορείς της Ρωσίας και tour operators, καθώς και σειρά συνεντεύξεων σε ρωσικά ΜΜΕ.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.