ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν΄αγιάσει το στόμα σας κ. Περιφερειάρχα

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Χατζημάρκος

Γιατί πολλά μπορεί να λέμε εμείς, αλλά το πολύ-πολύ να εισπρά­ξουμε μια ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑίου, ανθέλ­ληνα, κλπ.

Ο Περι­φε­ρειάρ­χης, έχει απο­δεί­ξει -σε πολλές των περι­πτώ­σεων πως δεν μασάει τα λόγια του και στην περί­πτωση της Κω το πολι­τικό κόστος δεν τον αφορά, όπως κάνουν συνά­δελ­φοί του πολι­τι­κοί.

Και δεν εννοώ την άποψη κάποιων να μη γίνει hot spot στο νησί της Κω, την οποία καλώς έχουν και καλώς υπε­ρα­σπί­ζο­νται, έστω και με τον λαϊ­κι­σμό που χαρα­κτη­ρί­ζει τους πολι­τι­κούς.

Εννοώ, την κατα­δίκη σε όλους τους τόνους, εμφυ­λιο­πο­λε­μι­κών κραυγών , πέρα από κάθε επι­χεί­ρημα και κυρίως πέρα από κάθε λογική. ΚΑΝΕΙΣ!

Ούτε τα «χρυσά παιδιά» με τις μαύρες μπλού­ζες που βρήκαν ευκαι­ρία να ανα­κα­τευ­τούν κατα­δί­κα­σαν, ούτε μανι­φέ­στα που κυκλο­φο­ρούν με κεφα­λαί­ους τίτλους και οκτώ θαυ­μα­στικά όπως: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», «Από σήμερα η Κως βρί­σκε­ται σε εμπό­λεμη κατά­σταση», «Έχουμε «Κατά­σταση πολιορ­κίας» και άλλα τέτοια .

Ούτε έκανε εντύ­πωση σε κανέναν, το τελευ­ταίο μανι­φέ­στο, με το οποίο τερ­μα­τί­ζει η σύνεση.

Πως τα κέντρα λέει, πρέπει να είναι κλει­στού τύπου και να μην επι­τρέ­πε­ται η έξοδος των προ­σφύ­γων απ’ αυτά, καθώς ενοχλεί η εικόνα των γυναι­κών με τους φερε­τζέ­δες και τις μπούρ­γκες να κάνουν βόλτα στην πόλη!

Και ευτυχώς για την λογική μας, ήρθε η απά­ντηση του Περι­φε­ρειάρχη:

«Χθες διάβαζα την τοπο­θέ­τηση ενός εκ των πρω­τερ­γα­τών της αντί­στα­σης του Κωακού λαού ο οποίος αφού αναλύει το μανι­φέ­στο της επα­να­στά­σεως κλείνει με τη φράση ότι οι δομές πρέπει να είναι κλει­στές και να μην κυκλο­φο­ρούν άνθρωπο με φερε­τζέ­δες και μπούρ­γκες στους δρόμους γιατί κάνουν κακό στον του­ρι­σμό. Γελοιω­δέ­στερη δήλωση από αυτήν εγώ δεν έχω δει στη ζωή μου. Τη νοη­μο­σύνη μου δεν επι­τρέπω κανένας να την υποτιμά. Ο αρχηγός της επα­να­στά­σεως, ο Εμίλιο Ζαπάτα της Κω έχει σηκώσει τη σημαία με τον Τσε Γκεβάρα, όχι στα hot spot κλπ κλπ και κλείνει το μανι­φέ­στο του με την ευχή, επι­θυ­μία και δήλωση οι δομές να είναι κλει­στές, να μην κυκλο­φο­ρούν έξω (σ.σ. οι μετα­νά­στες). Πείτε μου σε ποια βάση γίνεται αυτή η συζή­τηση. Εάν μιλάμε για ψυχια­τρικά φαι­νό­μενα ανα­ζη­τεί­στε ψυχί­α­τρο. Αν ανα­ζη­τάτε έναν πολι­τικό να τοπο­θε­τη­θεί υπεύ­θυνα είμαι δια­θέ­σι­μος, γιατί είμαι πολι­τι­κός και όχι γιατρός».

Υ.Γ. Όχι βέβαια ότι την γλύτωσε την ταμπέλα ο κ. Περι­φε­ρειάρ­χης. Πολύ πριν απ’ αυτό. Όταν είπε το αυτο­νό­ητο : «Το δημο­ψή­φι­σμα μήπως δίνει άλλοθι να κρύψουν κάποιοι τη δική τους ντροπή; Το δημο­ψή­φι­σμα μήπως δίνει τη δυνα­τό­τητα σε κάποιους να κρυ­φτούν από την ευθύνη;»

Βάζει πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε κάποιος του Απε­λευ­θε­ρω­τι­κού Στρατού του Νότου, σε συζή­τηση σε τηλε­ο­πτικό σταθμό. Ποιος ξέρει τι θ’ ακούσει τώρα …

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.