Ειδήσεις

Παρατείνεται η αποχή των δικηγόρων σε όλη την χώρα

δικηγόρος

Παράταση της αποχής από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν για μία ακόμα εβδομάδα οι δικηγόροι όλης της χώρας. Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας αποφάσισε την παράταση της αποχής ως και τις 29 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα.

Παράλληλα αποφασίστηκε ο αποκλεισμός σε ένδειξη διαμαρτυρίας του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προσεχή Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου. Ο αποκλεισμός του υπουργείου ορίστηκε να ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.