ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία

Στις 18-02-2016 το πρωί συνε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου ένας 55χρονος ημε­δα­πός, γιατί σε βάρος του εκκρε­μούσε κατα­δι­κα­στική απόφαση του Τρι­με­λούς Πλημ­με­λειο­δι­κείου Ρόδου, για κλοπή.

Στις 18-02-2016 το πρωί συνε­λή­φθη­σαν τη Μεγίστη από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Μεγί­στης -69- υπήκοοι Συρίας (30 άνδρες και 39 γυναί­κες που συνό­δευαν 45 παιδιά) και -3- υπήκοοι Ιράκ (2 άνδρες και 1 γυναίκα που συνό­δευαν 2 παιδιά) για παρά­νομη είσοδο στη χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα έναντι τουρ­κικά παράλια. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Στις 18-02-2016 το πρωί συνε­λή­φθη­σαν στην περιοχή Παρα­δείσι της Ρόδου από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ιαλυσού -14- υπήκοοι Συρίας (9 άνδρες και 5 γυναί­κες που συνό­δευαν 8 παιδιά) και -3- άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παρά­νομη είσοδο στη χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα έναντι τουρ­κικά παράλια. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Στις 18-02-2016 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου μία 38χρονη ημεδαπή, γιατί αφαί­ρεσε από εμπο­ρικό κατά­στημα είδη ρου­χι­σμού, τα οποία κατα­σχέ­θη­καν και απο­δό­θη­καν στην υπεύ­θυνη του κατα­στή­μα­τος.

Στις 18-02-2016 καταγ­γέλ­θηκε στο Αστυ­νο­μικό Τμήμα Αρχαγ­γέ­λου ότι πρωινές ώρες τις ίδιας ημέρας στην περιοχή Αφάντου άγνω­στος δράστης εισήλθε σε κατοι­κία και αφαί­ρεσε κοσμή­ματα. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Στις 17-02-2016 το βράδυ συνε­λή­φθη στη Λέρο από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου ένας 28χρονος υπήκοος Τουρ­κίας, γιατί σε βάρος του εκκρε­μούσε ένταλμα σύλ­λη­ψης της κας Ανα­κρί­τριας Πρω­το­δι­κών Κω, για δια­κί­νηση παρά­νο­μων μετα­να­στών.

Στις 18-02-2016 το από­γευμα συνε­λή­φθη στην Κω από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λείας Κω ένας 47χρονος ημε­δα­πός, γιατί σε βάρος του εκκρε­μούσε ένταλμα σύλ­λη­ψης της κας Ανα­κρί­τριας Πρω­το­δι­κών Κω, για ληστεία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.