ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεμένα τα πλοία λόγω θυελλωδών ανέμων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
πλοίο δεμένο

Σε ισχύ τέθηκε απα­γο­ρευ­τικό απόπλου για τα νησιά του ανα­το­λι­κού Αιγαίου, τις Κυκλά­δες, την Κρήτη και τα Δωδε­κά­νησα από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσ­σιες περιο­χές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 ως 9 μποφόρ.

Τα δρο­μο­λό­για για Αργο­σα­ρω­νικό και από Πειραιά για Σαλα­μίνα εκτε­λού­νται πάντως κανο­νικά.

Οι επι­βά­τες που πρό­κει­ται να ταξι­δέ­ψουν, καλό είναι πριν από την ανα­χώ­ρησή τους να επι­κοι­νω­νούν με τα κατά τόπους λιμε­ναρ­χεία και του­ρι­στικά πρα­κτο­ρεία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.