Αναβλήθηκε για την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, η πολύκροτη δίκη της μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1 από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα, λόγω αποχής των δικηγόρων.
Σήμερα κατ’ εξαίρεση, απολογήθηκαν για λόγους υγείας, η 75χρονη πεθερά του επιχειρηματία που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και η Βουλγάρα οικιακή βοηθός.
Η 75χρονη αρνήθηκε ότι γνώριζε οτιδήποτε για την ύπαρξη των ναρκωτικών στη βίλα στη Φιλοθέη που διέμενε. Από την πλευρά της η οικιακή βοηθός είπε ότι στο σπίτι ζούσε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς κλήθηκε να αντικαταστήσει άλλη οικιακή βοηθό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.