Ειδήσεις

Πιτσιόρλας (ΤΑΙΠΕΔ): Δεν συζητάμε εκπτώσεις στο τίμημα για τα αεροδρόμια

ΤΑΙΠΕΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Οι επισκέψεις της διοίκησης της Fraport στην Αθήνα σχετίζονται και με αίτημα για χαμηλότερο τίμημα, αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών. Η συμφωνία θα υπογραφεί ως έχει, τονίζει ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ.

Η Αθήνα δεν προτίθεται να μειώσει το τίμημα στη συμφωνία με τη Fraport για τα περιφερειακά αεροδρόμια, υπογραμμίζει ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Η Fraport έχει συμφωνήσει να καταβάλει 1,2 δισ. ευρώ για το leasing των 14 αεροδρομίων για 40 χρόνια.

“Δεν συζητάμε μείωση στο τίμημα”, υπογραμμίζει ο κ. Πιτσιόρλας. Η συμφωνία, τονίζει, “θα υπογραφεί ως έχει”.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι επισκέψεις της διοίκησης της Fraport στην Αθήνα σχετίζονται και με αίτημα για χαμηλότερο τίμημα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι αυτοψίες της Fraport σε ορισμένα αεροδρόμια έδειξαν ότι απαιτούνται 700-800 εκατ. ευρώ για υποδομές που είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση πιστοποίησης ενώ έχουν προτείνουν να μεσολαβήσουν στις Βρυξέλλες για να ενταχθούν τα έργα στο «πακέτο Γιούνκερ».

euro2day.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.