ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γελάσαμε πάλι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κλαυσιγελος

Γελά­σαμε με το ταξί του κ. Λαφα­ζάνη, όμως δεν είναι ώρα για πλάκες.

Στην δε επι­στήμη της επι­κοι­νω­νίας δεν παίρ­νεις ένα λάθος να το κάνεις θέμα.

Η επα­νά­ληψή του δεν είναι ότι σοφό­τερο.

Εκτός εάν θέλει να περάσει ένα άλλο μήνυμα και τον παρε­ξή­γησα.

Πήρε το ταξί, να πάει στο Νομι­σμα­το­κο­πείο, να δει τι υπάρχει εκεί και σοφό­τε­ρος επι­στρέ­φο­ντας να μας πει λεπτο­μέ­ρειες για τις «εναλ­λα­κτι­κές λύσεις που υπάρ­χουν».

Γελά­σαμε και με τον μικρό Αλέξη που έσπασε το αρι­στερό του χέρι και τον οποίο ο πρω­τα­γω­νι­στής Πάνος θα τον μάθει να γράφει με το δεξί χέρι.

Μόνο που ειδικοί γιατροί επι­στή­μο­νες λένε, ότι όταν έναν αρι­στε­ρό­χειρα τον πιέσεις να μάθει να χρη­σι­μο­ποιεί και το δεξί αυτό οδηγεί σε δυσλε­κτι­κές ανω­μα­λίες.

Πάντως οι κύριοι Λαφα­ζά­νης και Καμ­μέ­νος, έχουν βάλει σοβαρή υπο­ψη­φιό­τητα για τα χρυσά βατό­μουρα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.