Η συμφωνία για το τρίτο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, με αντάλλαγμα περισσότερες σκληρές μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτό να υπάρξει αυτόν τον μήνα και κατά προτίμηση μέχρι τις 20 Αυγούστου, όταν η Αθήνα πρέπει να αποπληρώσει δόση προς την ΕΚΤ, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.
Σε συνέντευξή του στο γαλλικό πρακτορείο (AFP), ο κ. Γιούνκερ είπε συγκεκριμένα πως «όλες οι αναφορές που λαμβάνω δείχνουν συμφωνία αυτόν τον μήνα, κατά προτίμηση πριν την 20η του μήνα».































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.