Ειδήσεις

Μέρκελ – Ολάντ: Η πόρτα είναι ανοιχτή στις συνομιλίες με την Ελλάδα

Μέρκελ-Ολάντ

«Η πόρτα είναι ανοιχτή στις συνομιλίες» και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας πρέπει να κάνει «σοβαρές προτάσεις», τόνισε πριν από λίγο στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ μετά τη συνάντησή τους ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Υπάρχει μια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την Ευρώπη και για την Ελλάδα», σημείωσε ακόμη ο πρόεδρος της Γαλλίας.

Από την πλευρά της η Άγγελα Μέρκελ σημείωσε επίσης ότι «η πόρτα είναι ανοικτή στις συζητήσεις», προσθέτοντας πως «όλοι πρέπει να επιδείξουν υπευθυνότητα», ανέφερε ωστόσο ότι «οι αναγκαίες προϋποθέσεις» για να ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις «δεν πληρούνται» σήμερα και ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να πει στην ευρωζώνη πώς θέλει να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.