ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τους έπνιξαν τα χόρτα, βγήκαν και οι οχιές στο “Κέντρο Ελπίδα”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
200

Καθά­ρι­σαν εθε­λο­ντές την αυλή του “Κέντρου Ελπίδα”,από τα χόρτα που την είχαν “πνίξει”, ξύπνη­σαν εν τω μεταξύ και οι οχιές που αρέ­σκο­νται σε πρα­σι­νάδα και άρχισαν να φέρνουν βόλτα, με τον κίνδυνο ενός τσι­μπή­μα­τος να ελο­χεύει. Αυτά περι­γρά­φουν από το “Κέντρο Ελπίδα” στην σελίδα του σε κοι­νω­νικό δίκτυο.

Συγκε­κρι­μένα:

“Αφού ο Δήμος αδυ­να­τούσε να έρθει να καθα­ρί­σει τα χόρτα που είχαν πνίξει την αυλή μας, ήρθαν οι εθε­λο­ντές, με πρω­το­βου­λία του κυρίου Πέλοπα.

Τα έκοψαν και τα άφησαν σε μια μεριά, μέχρι να κατα­φέ­ρουν να περά­σουν οι ίδιοι πάλι να τα μαζέ­ψουν!”

Το απο­κο­ρύ­φωμα όλων των γεγο­νό­των, ήταν να βρούμε έξω από την αυλή μας μια οχιά…. Με τους κιν­δύ­νους που ελλο­χεύ­ουν για τα παιδιά μας, κατα­νοη­τούς σε όλους!

Τα συμπε­ρά­σματα δικά σας…”

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Κωνσταντίνος

    ΔΕΝ είναι οχιά. ΔΕΝ έχει οχιές το νησί. Επιβεβαιώστε τις πηγές σας πριν γράψετε.. Δουλειά σας είναι. Το ζώο είναι Ζαμενής της Ρόδου (Hemorrhois nummifer) ακίνδυνο και προστατευόμενο. Δεν έπρεπε να θανατωθεί..