Ένα από τα πρώτα θέματα στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι η νέα τραγωδία στην Ρόδο, λίγες μόλις ημέρες μετά την «γενοκτονία» (όπως χαρακτηρίστηκε) που έλαβε χώρα στην Ιταλία, όπου υπάρχουν φόβοι μέχρι και για 900 νεκρούς (ανάμεσα τους 40-50 παιδιά).
Η συγκλονιστική είδηση με το ναυάγιο της Ρόδου, «φιλοξενείται» στα πρωτοσέλιδα των περισσότερων διεθνών ΜΜΕ, ενώ η «Daily Mail» δημοσιεύει συγκλονιστικές φωτογραφίες με το πτώμα ενός μικρού παιδιού να ανασύρεται από την θάλασσα.
Η Daily Mail γράφει: “Ένας άνδρας κρατά προστατευτικά στα χέρια του το άψυχο κορμί ενός μικρού μετανάστη που πνίγηκε κοντά στην πολλά υποσχόμενη Ευρωπαϊκή γη: Το νέο θύμα της Μεσογειακής γενοκτονίας που βρέθηκε στην Ελλάδα, είναι ένα από τα 1.000 που έφυγαν από την ζωή τις τελευταίες 24 ώρες”
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)














