Εδώ και χρόνια, τα μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών εκδηλώνουν κατά καιρούς τον διακαή πόθο τους να «μπουν στην Πόλη». Το γεγονός ότι η έκφραση της επιθυμίας αυτής επαναλαμβάνεται (καλή ώρα στην παρέλαση) δείχνει ότι προφανώς δεν έχει πραγματοποιηθεί. Μήπως η λύση είναι να απευθυνθούν σε ένα πρακτορείο, από αυτά που διοργανώνει ωραιότατες εκδρομές- τώρα το Πάσχα δε έχει και φτηνά πακέτα- στην Πόλη, να ησυχάσουμε κάθε φορά με τα ίδια;
Υ.Γ. Και σιγά, ένας- ένας να πέφτετε από τα σύννεφα όλοι όσοι ανακαλύψατε μόλις προχθές ότι θα πάει να… πάρει την Πόλη η ΟΥΚ, φρίξατε από τα εθνικιστικά συνθήματα και δεν σας προλαβαίνουμε με τις καταθέσεις ερωτήσεων στη Βουλή και τις δηλώσεις καταδίκης.
Μια εκδρομή παιδιά
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.