ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 32χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
χειροπέδες

Συ­νε­λή­φθη στις 24.1.2015 στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Κω, ένας 32χρο­νος ημε­δα­πός Ρομά, σε βάρος του οποί­ου σχη­μα­τί­στη­κε δι­κο­γρα­φία κα­κουρ­γη­μα­τι­κού χα­ρα­κτή­ρα για δια­κί­νη­ση ναρ­κω­τι­κών ου­σιών.

Ει­δι­κό­τε­ρα, σή­με­ρα το πρωί στο πλαί­σιο διε­ρεύ­νη­σης υπό­θε­σης δια­κί­νη­σης ναρ­κω­τι­κών ορ­γα­νώ­θη­κε αστυ­νο­μι­κή επι­χεί­ρη­ση και πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε έρευ­να πα­ρου­σία Δι­κα­στι­κού λει­τουρ­γού στην κα­τοι­κία του κα­τη­γο­ρού­με­νου στον κα­ταυ­λι­σμό Ρομά (πε­ριο­χή Αγ. Βα­σί­λειος) όπου με τη συν­δρο­μή ει­δι­κά εκ­παι­δευ­μέ­νου σκύ­λου ανί­χνευ­σης ναρ­κω­τι­κών ου­σιών βρέ­θη­καν:

• Πο­σό­τη­τα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης βά­ρους 125 γραμ­μα­ρί­ων

• Το χρη­μα­τι­κό ποσό των 2.160 ευρώ

• Δυο κι­νη­τά τη­λέ­φω­να

Τα πα­ρα­πά­νω ανευ­ρε­θέ­ντα κα­τα­σχέ­θη­καν και σε συν­δυα­σμό με το προ­α­να­κρι­τι­κό υλικό που συ­γκε­ντρώ­θη­κε πρό­ε­κυ­ψαν στοι­χεία δια­κί­νη­σης ναρ­κω­τι­κών από τον συλ­λη­φθέ­ντα.

Ο συλ­λη­φθείς οδη­γή­θη­κε στον κ. Ει­σαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Κω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.