Ειδήσεις

Σημεία συνέντευξης Γιάννη Παππά στο in.gr

Κύριε Παππά, για ποιο λόγο κάποιος ψηφοφόρος σήμερα να επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία;

Σε αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να ψηφίσουμε για να τιμωρήσουμε για τις δυσκολίες που περάσαμε. Γιατί με τις θυσίες όλων μας η χώρα ανακάμπτει, αλλάζει, προχωράει.
Και αυτή η πορεία με τίποτα δεν πρέπει να ανακοπεί. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους ‘μαθητευόμενους μάγους’ του ΣΥΡΙΖΑ να ‘πειραματιστούν΄ με το μέλλον της χώρας μας. Μετά από τόση προσπάθεια, δεν μας χρειάζεται άλλη μία σκληρή, δοκιμασία. Δεν μας χρειάζεται η επιστροφή σε ένα αβέβαιο παρελθόν, στο οικονομικό μοντέλο που μας χρεοκόπησε. Γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ αυτό οραματίζονται…
Σε αυτές τις εκλογές πρέπει όλοι να ψηφίσουμε για το μέλλον, για τη σταθερότητα και την προοπτική της χώρας. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή και χωρίς περιπέτειες πορεία της χώρας. Η μόνη πολιτική δύναμη που θα διασφαλίσει την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, τη σταθερότητα στη νέα περίοδο που ξεκινάει, στην Ελλάδα μετά τα μνημόνια.
Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, είναι ψήφος ελπίδας, ψήφος ευθύνης και προοπτικής για το αύριο.
Τώρα χρειάζεται από όλους μας, υπεύθυνη ψήφος.

Τι καινούριο κομίζει η υποψηφιότητά σας στη περιοχή;

Τα Δωδεκάνησα είναι η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού. Είναι μια περιοχή μοναδική, με σπάνιο συνδυασμό συγκριτικών πλεονεκτημάτων. Αυτός ο τόπος ,για να συνεχίσει να προοδεύει και να χαρίζει ευημερία και σταθερότητα στους κατοίκους του, χρειάζεται να τον εκπροσωπήσουν νέοι, άξιοι άνθρωποι, που δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής, που είναι σταθεροί και συνεπείς στις αξίες και την ιδεολογία τους και δεν αλλάζουν κόμματα όποτε τους συμφέρουν οι δημοσκοπήσεις.
Προσωπικά, σε αυτό τον τόπο γεννήθηκα και μεγάλωσα. Εδώ είναι οι ρίζες μου και η ψυχή μου.
Και γι’ αυτό δεσμεύομαι να προσφέρω στα Δωδεκάνησα όλες μου τις δυνάμεις και όλη τη γνώση που έχω αποκτήσει από την εργασιακή και την πολιτική μου διαδρομή.
Για να αποκατασταθούν όλα όσα αδικούν τα νησιά μας.
Γιατί τουρισμός και σταθερότητα πάνε μαζί.
Γιατί οι επενδύσεις και η ασφάλεια, είναι έννοιες αλληλένδετες. Και η επιχειρηματικότητα χρειάζεται σταθερό οικονομικό περιβάλλον. Και όλα αυτά μπορούν να διασφαλιστούν, όσο η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ και την ευρωζώνη.
Γιατί τώρα χρειάζονται νέοι άνθρωποι που θα κάνουν τα οράματα των Δωδεκανησίων πράξη.
Για τα Δωδεκάνησα των παραγωγών, των δημιουργών, των επιχειρηματιών.
Για όλα όσα μας χρειάζονται, με την εντολή σας και την εμπιστοσύνη σας, θα αγωνιστώ στην επόμενη Βουλή.

Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές, τι πρέπει να περιμένουν οι Έλληνες πολίτες;

Η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένο σχέδιο, που ξεκινάει αμέσως μετά τις εκλογές. Πρώτος στόχος είναι, να κλείσει η επόμενη διαπραγμάτευση και να εκταμιευτεί η τελευταία δόση του Προγράμματος. Μετά ξεκινάει ένας νέος κύκλος για τη χώρα και την οικονομίας μας, γιατί μπαίνει σε εφαρμογή, ένα πλήρες Αναπτυξιακό Σχέδιο για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας που θα στοχεύει σε 4 άξονες:
Α) Στην αύξηση του ΑΕΠ και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Β) Στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, μέσω ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων.
Γ) Στη μείωση των φορολογικών μειώσεων για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις
Δ) Στην εφαρμογή δέσμης μέτρων για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους, με προτεραιότητα στις κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση.
Από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι εμφανές ότι στην Ευρώπη συντελούνται σημαντικές αλλαγές. Η Ευρώπη αλλάζει. Παραμερίζεται η νοοτροπία της λιτότητας και υιοθετούνται αναπτυξιακές πολιτικές προσεγγίσεις. Από αυτές τις θετικές εξελίξεις, η Ελλάδα κινδυνεύει να είναι απούσα.
Με τους τσαμπουκάδες και τα νταούλια του ΣΥΡΙΖΑ και τους θιασώτες της μικρής και εθνικά απομονωμένης Ελλάδας, δεν έρχεται η ανάπτυξη και η προκοπή για τον τόπο μας.
Είναι κρίμα να πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων.
Είναι άδικο, στην επόμενη ημέρα που ξημερώνει, η χώρα και τα νησιά μας να είναι απόντες.
Τώρα χρειάζεται σταθερό πολιτικό κλίμα και αξιοπιστία στο εξωτερικό, γιατί τα Δωδεκάνησα δημιουργούν, παράγουν και ανταγωνίζονται στην διεθνή αγορά. Η αστάθεια και η αβεβαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ θα πλήξει τον τουρισμό και τα προϊόντα μας.
Τώρα χρειάζεται ταχύτητα στις μεταρρυθμίσεις για να γίνουν επενδύσεις. Η άρνηση και η αποθάρρυνση των επενδυτών, στα Δωδεκάνησα στερεί, εισόδημα στους κατοίκους και θέσεις εργασίας.
Όλα αυτά, μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τα εγγυηθεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου