Τοπικές Ειδήσεις

Κατεδάφιση γέφυρας “Μάκαρη”-Υπογράφτηκε η εργολαβική σύμβαση

Υπογράφτηκε χτες από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και την εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρίας «ΕΡΓΩΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ» κυρία Παρή Ευθυμίου, η εργολαβική σύμβαση για την αποπεράτωση της καθαίρεσης της κατεστραμμένης γέφυρας «Μάκαρη» επί της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου.

Παράλληλα οι συναρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας εργάζονται πυρετωδώς από την πρώτη ημέρα υποχώρησης της γέφυρας, ώστε το συντομότερο δυνατόν να κατασκευασθεί στο ίδιο σημείο του κεντρικού οδικού δικτύου του νησιού μας μια νέα σύγχρονη και ασφαλής γέφυρα η οποία θα εξυπηρετήσει πολλαπλούς σκοπούς και θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της Νότιας Ρόδου και του νησιού μας γενικότερα. Η νέα αυτή εξέλιξη καταδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρά την τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών της ότι διαθέτει ισχυρά αντανακλαστικά και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτά τα αντανακλαστικά συντέλεσαν καθοριστικά ώστε να αποφευχθεί μια τραγωδία η οποία σίγουρα πέραν των άλλων, θα κόστιζε και την απώλεια ανθρώπινων ζωών. ,

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

,

«Υπογράψαμε σήμερα την εργολαβική σύμβαση για την καθαίρεση της κατεστραμμένης γέφυρας του ποταμού Μάκαρη επί της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου και οι υπηρεσίες μας εργάζονται πυρετωδώς ώστε το συντομότερο δυνατόν να έχουμε σε αυτό το σημείο του οδικού μας δικτύου μια νέα σύγχρονη και ασφαλή γέφυρα. Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μας, στις αποδεκατισμένες υπηρεσίες μας, για τα εξαιρετικά αντανακλαστικά που έσωσαν ζωές και την ταχύτητα αντίδρασης και διεκπεραίωσης της όλης διαδικασίας»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΣΗΣ    02.01.2020 01:56

    Με την Κρεμαστη τι θα κάνετε ;Έτσι θα τα αφήσετε ;Α ντε και τα την κλείσαμε και τελειωσε; Έλεος πια καταστρέφετε ολόκληρο χωριό ξυπνήστε!!!!!

  • Έλληνας    31.12.2019 18:28

    Άντε να δούμε τώρα σε πόσα χρόνια θα τελειώσει και αν σκεφτούν επιτέλους να κάνουν κάτι σωστό,και όχι σαν τον φωτισμό λεντ απ’του Φλεβάρη ως την Λίνδο που γέρνουν οι κολόνες.Καλη χρόνια σε όλους.

Σχολιασμός άρθρου