Τοπικές Ειδήσεις

Γερμανίδα κατήγγειλε Ροδίτη για κακουργηματική απάτη

Ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων αναμένεται να οδηγηθεί υπόθεση με καταγγελλόμενο για κακουργηματική απάτη έναν ημεδαπό, κάτοικο της Ρόδου και φερόμενη ως θύμα μια υπήκοο Γερμανίας, η οποία διατείνεται, ότι έβλαψε την περιουσία της κατά 271.250 ευρώ από το έτος 2017 έως σήμερα!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Γερμανίδα, με τον ημεδαπό γνωρίστηκε το έτος 2001 και υπήρξε φίλος του συντρόφου της. Μετά το θάνατο της μητέρας της το έτος 2017 ήταν πολύ ευάλωτη και η μεταξύ τους γνωριμία εξελίχθηκε σε δυνατή φιλία και για ένα έτος τον φιλοξενούσε στο Φαληράκι αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα οίκησης και σίτισης και των δυο.
Υποστηρίζει ότι εκμυστηρεύθηκε στον ημεδαπό ότι η αποβιώσασα μητέρα της, της άφησε μεγάλη περιουσία στην Γερμανία και τότε εκείνος την έπεισε να επενδύσει τα χρήματα στη Ρόδο για να έχει εισόδημα, αναλαμβάνοντας ο ίδιος να την εκπροσωπεί σε όλες τις συναλλαγές της και να είναι συνέταιροι σε επιχειρήσεις που εκείνη θα χρηματοδοτούσε κι εκείνος θα προσέφερε εργασία.
Οπως υποστηρίζει εντός του έτους 2017 του έδωσε 3.500 € ως προκαταβολή για την αγορά ενός σκάφους. Η αγορά ουδέποτε έγινε στο όνομά της αφού εκείνος εξασφάλισε, ειδικό πληρεξούσιο από την πωλήτρια μόνο στο όνομά του.
Η πώληση συνολικά θα κόστιζε περίπου 35.000 € και οι επισκευές που έπρεπε να γίνουν θα ανέρχονταν σε άλλα 30.000 € ευρώ, τα οποία η Γερμανίδα διατείνεται ότι έδωσε σταδιακά.
Η πωλήτρια συνελήφθη μετά από εκκρεμές διεθνές ένταλμα σε βάρος της και η Γερμανίδα δεν γνωρίζει πού βρίσκεται για να εξασφαλίσει την μεταβίβαση του σκάφους.
Υποστηρίζει ότι την 24η Ιουλίου 2018 δάνεισε στον ημεδαπό 1.500 ευρώ.
Κατόπιν, όπως ισχυρίζεται, την έπεισε να αγοράσει ένα επιβατικό αυτοκίνητο έναντι 30.570 € το οποίο δεν έχει μεταβιβάσει στο όνομά της.
Ακολούθως, ισχυρίζεται, ότι ο ημεδαπός την έπεισε να αγοράσει έναντι 150.000 €, τέσσερα μικρά διαμερίσματα και του μεταβίβασε 174.000 € εκ των οποίων ποσό 150.000 € αφορούσε την αγορά των τεσσάρων διαμερισμάτων, ενώ ποσό 24.000 € θα χρησιμοποιούσε για την ανακαίνιση ενός μπαρ ρεστοράν που θα μίσθωνε.
Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Μαρία Κρικοπούλου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου