Εκδηλώσεις κομματικού χαρακτήρα αλλά και επαφές με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Καρπάθου και της Ρόδου, πραγματοποιήθηκαν το διήμερο, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε.  Δωδεκανήσου Παύλου Μπακίρη και παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και  βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.Μάλιστα, με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών από την μαύρη επέτειο της απώλειας του Ηρώα Σμηναγού Κώστα Ηλιακή, στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Καρπάθου, παρέστησαν ο κος Αυγενάκης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και ως εκπρόσωπος της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου, ο  Πρόεδρός της, Παύλος Μπακίρης.

Το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου στη Ρόδο, ευρεία συνάντηση εργασίας με τη συμμέτοχη εκπρόσωπων παραγωγικών τάξεων, επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων των νησιών μας, με την παρουσία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας αρμόδιων για τη  Φορολογική Πολιτική, Τουρισμού και Ναυτιλίας, Απόστολου Βεσσυρόπουλου, Φωτεινής Αραμπατζή και Σίμου Κεδίκογλου, αντίστοιχα.

Εν συνεχεία, στο κατάμεστο -από κόσμο- Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, όπου τοποθετηθήκαν τόσο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όσο και οι Θεματικοί Τομεάρχες. Σχετικά με τις επιτυχημένες εκδηλώσεις και συσκέψεις, ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Δωδεκανήσου  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε πράξη την υπόσχεση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, για ένα πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία μέσα από μια συνεχή και ανοιχτή διαβούλευση με τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία σέβεται τις τοπικές κοινωνίες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια Νομαρχιακή που σε συνεργασία με τις τοπικές οργανώσεις να κάνει παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες ουσίας με βάση τις ανάγκες του τόπου μας. Οφείλουμε να πείσουμε τους δημιουργικούς και νέους Έλληνες, να συμπαραταχτούν μαζί μας. Να αξιοποιήσουμε τις ώσεις και τις δεξιότητες τους, τόσο στον προγραμματικό μας διάλογο, όσο και  στην πολιτική που θα εφαρμόσουμε. Οφείλουμε στη χώρα, να καταστήσουμε τα όργανα μας πυρήνες ουσιαστικής πολιτικής σκέψης και παρέμβασης. Αυτό θα κάνουμε πράξη!».

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ