Ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ Βασίλης Α. Υψηλάντης με την ευκαιρία, των εσωκομματικών εκλογών, για την ανάδειξη των εκπροσώπων στα κομματικά όργανα του νομού, την Κυριακή 03.04.2016 στο ΡΟΔΙΝΙ, απηύθυνε προσκλητήριο μήνυμα  για συμμετοχή των μελών του κόμματος σε αυτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους.

Στο μήνυμά του τόνισε ότι το ενδιαφέρον ένος μεγάλου αριθμού νέων ανθρώπων, στις διαδικασίες, καταδεικνύει τη θέληση άμεσης συμμετοχής, στα εσωκομματικά τεκταινόμενα της παράταξης, η οποία αποτελεί την μόνη εγγύηση για να σταματήσει η αιμορραγία της χώρας από την ανερμάτιστη και λαϊκιστική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Είπε επίσης ότι είναι χαρακτηριστικό ότι, “Όλες και όλοι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αποτελούν σημαντικές μονάδες στον αγώνα μας αυτό. Να φύγουν το γρηγορότερο. Κάθε λεπτό παραμονής στην εξουσία αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα για την Ελλάδα.”

Τέλος κάλεσε, τους φίλους και τις φίλες της Νέας Δημοκρατίας, στο ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ, την Παρασκευή 01.04.2016 και ώρα 07.00 μ.μ, στην Προσυνεδριακή Εκδήλωση του κόμματος, που θα μιλήσει ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Βουλευτής Ηρακλείου και αν. Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ