Πολιτιστικά

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου Κρεμαστής “Η Πρόοδος”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή Πίττας του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού συλλόγου Κρεμαστής “Η Πρόοδος” με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ.Κυριλλου και του Πανοσολογιωτατου Αρχιμανδρίτη Μελίτων.


Η εκδήλωση μας ξεκίνησε με τον απολογισμό της περσινής χρονιάς από τον Πρόεδρο κ. Μπάτη Νικόλαο και στη συνέχεια βραβεύτηκαν τα παιδιά του συλλόγου πού αρίστευσαν την περίοδο 2021-2022 .Το πρόγραμμα μας έκλεισε με χορούς από τα παιδιά του συλλόγου μας από όλη την Ελλάδα .Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο μικρός Δημήτρης Κατσουράκης, ένα χρυσό σταυρό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κ.Κονσόλας Μάνος, Παππάς Ιωάννης και Μίκα Ιατρίδη, επίσης από την Περιφέρεια ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Ζαννετιδης Φιλήμονας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστράτιου Χρήστος.Από τον Δήμο Ρόδου οι Αντιδήμαρχοι κ Στάμος Αθανάσιος, Σπανός Αναστάσιος και Δράκος Στέφανος ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κΠαπαοικονομου Βασίλης, ο Λυκειάρχης κ. Γρηγοριάδης Δημήτριος, οι τοπικοί σύμβουλοι του ΔΔ Κρεμαστης κ Φλεβάρης Γεώργιος,Μάτσης Σταύρος , Κατερίνα Τσουλου Κλαδακη και οι πρόεδροι των συλλόγων Παναγίας Ελεημονητριας κ Καταξενος Γ του συλλόγου Γυναικών Κρεμαστής κ Βασιλική Παπακωνσταντη και των προσκόπων κ Κασιωτη Αικατερίνη.
Ευχαριστούμε τόν χοροδηδασκαλο του συλλόγου μας τον κ Φιλήμονα Μιχαλάκη για το πρόγραμμα που παρουσίασαν τα παιδιά την τηλεόραση Θαρρι και τον π. Νεκτάριο που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση καθώς και το κατάστημα foto Manos για τις φωτογραφίες.
Τέλος,ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το ΔΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου