Τοπικές Ειδήσεις

Αντιπροσωπεία του συλλόγου Α.με.Α. Ρόδου, στην Αστυνομική Δ/νση, για την παράνομη στάθμευση σε θέσεις Α.με.Α.

Σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, αντιπροσωπεία του  Συλλόγου α.με.α. Επαρχίας Ρόδου, με τους Φωνιαδάκη Παναγιώτη Πρόεδρο και Γερόλυμο Φώτη Ταμία, είχε ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου  ύστερα από αίτημα του Συλλόγου ,  με τον Αστυνομικό διευθυντή Δωδ/σου κύριο Καζαμία Εμμανουήλ και τον Υποδιοικητή του τμήματος Τροχαίας κύριο Δοξάκη Βασίλειο. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης στάθμευσης των συμπολιτών μας σε θέσεις και ράμπες α.με.α. Το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης έχει πάρει δυστυχώς ανεξέλεγκτες διαστάσεις , με αποτέλεσμα η έτσι κι αλλιώς δύσκολη καθημερινότητα των συμπολιτών μας α.με.α. και εμποδιζόμενων ατόμων να γίνεται ακόμα δυσκολότερη εξαιτίας της αδιαφορίας και της έλλειψης σεβασμού από μεγάλη  μερίδα συμπολιτών μας. Επισημάνθηκε από τη πλευρά μας  η αναγκαιότητα εντατικοποίησης των ελέγχων από τη πλευρά της Αστυνομίας , και της πλήρης εφαρμογής του κ.ο.κ. σε ότι αφορά τα προβλεπόμενα πρόστιμα και τις συνέπειες για τον κάθε επίδοξο και ασυνείδητο παραβάτη.  Επιβεβαιώσαμε την ήδη άψογη συνεργασία μας , και είμαστε σε θέση να επισημάνουμε και να διαβεβαιώσουμε ότι,  καμία παραβίαση δεν θα περνάει απαρατήρητη και σε αυτό θα είναι σύμμαχος μας και η ελληνική Αστυνομία που ούτως ή άλλως ήδη το πράττει.  Υπενθυμίζουμε για να γίνει κατανοητό για όσους δεν γνωρίζουν αλλά και σε αυτούς  που γνωρίζουν αλλά ρισκάρουν όταν κάνουν την ηθελημένη παράβαση  ότι,  ο κ.ο.κ. που είναι σε ισχύ προβλέπει:

<< Για παράνομη στάθμευση σε όδευση τυφλών ή θέση στάθμευσης και σε ράμπα ΑμεΑ περιλαμβάνει αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας και άδεια οδήγησης για δύο μήνες , οι οδηγοί των οχημάτων δέχονται ποινή 9 πόντων στο Point system  στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών. Επιπλέον χρηματικό πρόστιμο  200 ευρώ>>

Επιζητούμε τη  προσοχή όλων.

Επιτέλους  δώστε τέλος σε αυτό το νοσηρό φαινόμενο!!!!! Σεβαστείτε τον συνάνθρωπό  σας και τα δικαιώματά του !!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                   ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου