Όλοι στην ηλικία μου περάσαμε την φάση του Tik-Tok. Ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο, που εν μέσω καραντίνας έκανε ένα μεγάλο μπαμ. Κάποιοι το ονόμασαν τηλεόραση του μέλλοντος (μετά το YouTube) και άλλοι χάσιμο χρόνου. Μα υπάρχουν και εκείνοι που το πήραν πατριωτικά και πλέον έχει γίνει από χόμπι επάγγελμα. Μία από εκείνες τις 56 μέρες του lockdown, που ο χρόνος δεν περνούσε με τίποτα και αφού οι αρχικές μου στα social έβγαζαν ειδοποίηση ”Δεν έχετε νέες δημοσιεύσεις,«έπεσα» ξαφνικά πάνω σε ένα βίντεο του. Μου έκανε το «κλικ» και αναζήτησα το προφίλ του. Πολλοί μπορεί να τον γνωρίζουν με το όνομα @tsoulfasp. Κάποιοι άλλοι, ίσως, να έχουν βρει και το κανάλι του στο Youtube, ακόμα και το Instagram του. Φίλοι και γνωστοί μπορούν να τον συναντήσουν στην οικογενειακή επιχείρηση, που εργάζεται. Ο λόγος για τον Τσουλφά Πανορμίτη. Ο δημιουργός κωμικών βίντεο από την Ρόδο, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στο TikTok μετράει πλέον 240 χιλιάδες ακόλουθους και κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ποιος είναι, όμως, ο Ροδίτης που έχει καταφέρει να κάνει το χόμπι του επάγγελμα;

«Γεννήθηκα σε ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων, στη Κάλυμνο. Βέβαια δεν έζησα πολύ εκεί γιατί στην ηλικία των 5, μετακομίσαμε μόνιμα με τους γονείς μου στη Ρόδο.»

Δεν υπάρχει τίποτα που να του έλειψε. Στο νησί έζησε όμορφα παιδικά χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ήταν ήρεμο και ντροπαλό παιδί, μακριά από καυγάδες (τσαμπουκά της ηλικίας), ήταν συνεπής στο σχολείο. Ενώ αγαπημένη του ώρα ήταν εκείνη που τελείωνε τα μαθήματα και έτρεχε στην πλατεία της γειτονιάς για να παίξει με την υπόλοιπη παρέα.

«Ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα το παιχνίδι στις αλάνες. Δυστυχώς στις μέρες μας, αυτό δεν υπάρχει. Η πλειοψηφία των παιδιών έχει κλειδώσει στην οθόνη»

Μετά την αποφοίτηση του από το λύκειο, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης στο Τμήμα Βιολογίας. Όμως, η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

«ΕΚΕΊ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΈΣ ΜΟΥ, ΕΊΧΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΚΑΝΆΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE. ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ Η ΠΡΏΤΗ ΕΠΑΦΉ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΒΊΝΤΕΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ, ΕΊΧΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΛΊΞΩ» ΑΝΑΦΈΡΕΙ.

Πως ξεκίνησε το TikTok;

Το πρώτο βίντεο στο προφίλ του δημοσιεύθηκε 1η Σεπτεμβρίου το 2019.

«Πρώτη φορά άκουσα για το TikTok σε ένα βίντεο στο Youtube. Ένας από τους μέντορες μου, ο Gary Vaynerchuk (πετυχημένος επιχειρηματίας και speaker) μιλούσε για την τρομερή επιτυχία που είχε η εφαρμογή στην Αμερική και εξηγούσε τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί. Έτσι μου κίνησε το ενδιαφέρον και την κατέβασα για να την δοκιμάσω. Αμέσως με κέρδισε! Μου άρεσε πολύ που μπορούσα μέσα σε λίγα λεπτά και πολύ εύκολα να δημιουργήσω βίντεο τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα σε εκατομμύρια χρήστες», επισημαίνει.

Ο γνωστός δημιουργός περιεχομένου πλέον αριθμεί παραπάνω από 240 χιλ. πιστούς ακόλουθους στο TikTok. Όμως για τον ίδιο είτε είχε 1.000 είτε 250.000 είναι το ίδιο. Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το στόχο του, ο οποίος είναι η ψυχαγωγία του κοινού. Motto της ζωής του: «Στόχος είναι η κορυφή», το οποίο έχει και ως περιγραφή στο προφίλ του.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ