ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις ΤΑΠ-ΟΤΕ σήμερα 30/6

news room 1 λεπτό ανάγνωση
συνταξιουχος

Η πληρωμή των συντά­ξεων του τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ μηνός Ιουλίου δεν θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, λόγω των προ­βλη­μά­των που προ­έ­κυ­ψαν εξαι­τίας της Πράξης Νομο­θε­τι­κού Περιε­χο­μέ­νου, ανα­φέ­ρει το ΙΚΑ σε ανα­κοί­νωσή του. Για το πότε θα γίνει η πληρωμή θα υπάρξει νέα ανα­κοί­νωση.

Πρό­κει­ται για 57.091 συντα­ξιού­χους σύμφωνα με τα τελευ­ταία στοι­χεία του Ήλιος, και η δαπάνη ανέρ­χε­ται σε 69,9 εκατ. ευρώ.

Πάντως, ο υπουρ­γός Κοι­νω­νι­κών Ασφα­λί­σεων, Δ.Στρα­τού­λης, δια­βε­βαί­ωσε από τη Βουλή ότι οι συντά­ξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ και της ΔΕΗ θα κατα­βλη­θούν τις επό­με­νες ώρες.

Ο κ. Στρα­τού­λης τόνισε ότι τα προ­βλή­ματα υπήρξαν σε σχέση με το δια­τρα­πε­ζικό σύστημα «ΔΙΑΣ» και ξεκα­θά­ρισε ότι δεν υπήρχε πρό­βλημα κατα­βο­λής χρη­μά­των από το ΙΚΑ.

Σε ό,τι αφορά τις συντά­ξεις του ΤΑΠ – ΟΤΕ, ο κ. Στρα­τού­λης ανέφερε ότι το πρό­βλημα με το δια­τρα­πε­ζικό σύστημα έχει ήδη λυθεί, ενώ, όπως είπε, γίνο­νται προ­σπά­θειες να ξεπε­ρα­στούν τα προ­βλή­ματα του δια­τρα­πε­ζι­κού συστή­μα­τος και για την περί­πτωση των συντα­ξιού­χων της ΔΕΗ.

Το θέμα έθεσε ο κοι­νο­βου­λευ­τι­κός εκπρό­σω­πος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κου­τσού­κος.

in.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.