ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 χρυσά μετάλλια και 1 χάλκινο για την Anosis Robotics Academy στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Anosis Robotics Academy

Η Anosis Robotics Academy συμ­με­τείχε στην 3η Ολυ­μπιάδα Αθλη­τι­κής Ρομπο­τι­κής «MINOAN ROBOT-SPORTS COMPETITION GLOBAL OLYMPIAD» που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε 26 έως 29 Απρι­λίου 2024 στο Ηρά­κλειο της Κρήτης.

Στην Ολυ­μπιάδα συμ­με­τεί­χαν περισ­σό­τερα από 3.400 παιδιά και 12 πανε­πι­στη­μια­κές ομάδες από 36 χώρες δια ζώσης και 9 Online, συνο­λικά 1.415 ομάδες σε 19 αγω­νι­στι­κές κατη­γο­ρίες!

Η ομάδα της «Anosis Robotics Academy» ταξί­δεψε για 3η συνε­χό­μενη χρονιά στο Ηρά­κλειο της Κρήτης για να συμ­με­τέ­χει στην 3η Ολυ­μπιάδα Αθλη­τι­κής Ρομπο­τι­κής.

Τα παιδιά που συμ­με­τεί­χαν ήταν:

ΓΙΑΛΛΟΥΣΗ ΛΥΔΙΑ

ΓΙΑΛΛΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΓΟΥΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΓΟΥΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΒΑΣΙΛΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΣΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΑΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΕΣΦΥΓΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

 

Στόχος της απο­στο­λής η από­κτηση πολύ­τι­μων εμπει­ριών και η διά­κριση των παιδιών και στα 3 αθλή­ματα που θα αγω­νι­ζό­ντου­σαν. Η απο­στολή μας στέ­φθηκε με απόλυτη επι­τυ­χία αφού αγω­νί­σθηκε σε 3 αθλή­ματα κατα­κτώ­ντας 2 χρυσά μετάλ­λια και 1 χάλκινο.

Συγκε­κρι­μένα:

Τα παιδιά Γούσιου Μαρία και Γιαλ­λούση Λυδία αγω­νί­σθη­καν στην κατη­γο­ρία 13-18 ετών στο άθλημα της Σκυ­τα­λο­δρο­μίας. Μετά από αλλε­πάλ­λη­λες προ­κρί­σεις κατέ­κτη­σαν την 1η θέση σκορ­πί­ζο­ντας ενθου­σια­σμό και υπε­ρη­φά­νεια σε όλη την απο­στολή.

Τα παιδιά Στα­μα­τέλ­λος Στα­μά­της και Χαν­τζιά­ρας Άγγελος αγω­νί­σθη­καν στην κατη­γο­ρία 9-12 ετών στο άθλημα της Πάλης και του Ποδο­σφαί­ρου. Τα παιδιά έφθασαν 2 φορές στην κορυφή παίρ­νο­ντας μετά από αλλε­πάλ­λη­λες προ­κρί­σεις την 1η θέση στο άθλημα της Πάλης και την 3η θέση στο άθλημα του Ποδο­σφαί­ρου. Η υπε­ρη­φά­νεια και η χαρά ήταν απε­ρί­γρα­πτη σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους καθη­γη­τές τους.

Όλοι οι συμ­με­τέ­χο­ντες των ομάδων μας πήραν καλές θέσεις και δια­κρί­σεις και κυρίως πήραν εμπει­ρίες που θα τους δώσουν περισ­σό­τερη ώθηση και εφόδια για το μέλλον τους, στον υπέροχο κόσμο της Ρομπο­τι­κής και των νέων Τεχνο­λο­γιών.

Είμαστε πολύ υπε­ρή­φα­νοι για όλα τα παιδιά που εκπρο­σώ­πη­σαν επάξια την ακα­δη­μία μας στην 3η Ολυ­μπιάδα Αθλη­τι­κής Ρομπο­τι­κής «MINOAN ROBOT-SPORTS COMPETITION GLOBAL OLYMPIAD» . Ιδιαί­τερη αναφορά στους προ­πο­νη­τές, γονείς και συνο­δούς που στέ­κο­νται αρωγοί στις προ­σπά­θειες και τους στόχους των παιδιών. Θερμά συγ­χα­ρη­τή­ρια και στους διορ­γα­νω­τές «Hero Hellenic Educational Robotics Organization» που μας χάρισαν αυτή την υπέροχη και μονα­δική εμπει­ρία!!!

Εμείς, η οικο­γέ­νεια της ANOSIS Robotics Academy δεσμευό­μα­στε ότι με τον ίδιο ζήλο και όρεξη παρα­μέ­νουμε προ­σα­να­το­λι­σμέ­νοι στην πολύ­πλευρη, βιω­μα­τική εκπαί­δευση των παιδιών μας και τη συμ­με­τοχή τους σε πολλούς δια­γω­νι­σμούς Ρομπο­τι­κής, όπου μέσω των μαθη­σια­κών ψυχα­γω­γι­κών εμπει­ριών απο­κτούν πολ­λα­πλά γνω­σιακά εφόδια στην Εκπαι­δευ­τική Ρομπο­τική καθώς και κοι­νω­νι­κές δεξιό­τη­τες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.