Τοπικές Ειδήσεις

Απαλλάσσει από δημοτικά τέλη τις κλειστές επιχειρήσεις ο Δήμος Κω

Την απόφαση της δημοτικής αρχής να στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις με κάθε τρόπο και να προχωρήσει εκ’ νέου στην απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη και τα τέλη κοινόχρηστου χώρου, για το διάστημα που παραμένουν υποχρεωτικά κλειστές με κρατική εντολή, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς σε χθεσινή συνάντησή του με τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Κω (ΕΒΕΔ, ΣΕΠΕ, Εμπορικό Σύλλογο) παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Αλέξανδρου Χρυσόπουλου.

Η δημοτική αρχή, εκτός από την υλοποίηση πολιτικών και δράσεων για συνολική αναβάθμιση του νησιού μας, σταθερή στην πολιτική της για ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων, συμβάλλει με όλους τους τρόπους και στην οικονομική ελάφρυνσή τους.

Ως συνέχεια των δραστικών μειώσεων των δημοτικών τελών που υλοποιούνται και αφορούν σε ποσοστά μείωσης, κατά 50% για τις κατοικίες και κατά 20% για όλες τις επιχειρήσεις, η νέα απαλλαγή θα αρχίσει να φαίνεται σταδιακά και με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων από τους επόμενους λογαριασμούς ρεύματος μετά και την έγκρισή της από τα συλλογικά όργανα του Δήμου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου