Αθλητικά

Βρίσκεται η χρυσή τομή!

Η χρυσή τομή φαίνεται ότι βρέθηκε και πολύ σύντομα η προσωρινή διοίκηση θα είναι σε θέση να προκηρύξει εκλογές! Για τον λόγο μάλιστα αυτό, συγκαλεί νέα έκτακτη συνεδρίαση των μελών του δ.σ. (για την προσεχή Τρίτη στις 2.30μ.μ.) με σκοπό να συζητηθεί το …καυτό θέμα του τελευταίου διαστήματος και επιτέλους να οριστεί ημερομηνία γενικής συνέλευσης. Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση που «ανέβηκε» χθες και στο επίσημο site της Ένωσης αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος έχοντας υπ΄ όψιν το άρθρο 33 του Καταστατικού μας παράγραφος 1 και 3, το άρθρο 36 παραγράφου 1 εδάφιο β΄ και άρθρο 31 εδάφιο 6, καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 14.30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. με μοναδικό θέμα «Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής». (Όπως ορίζει το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Δ)».
Μίλησαν τηλεφωνικά!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρόεδρος του Αστέρα Μασσάρων που ήταν ένας από αυτούς που ορίστηκαν από την προσωρινή διοίκηση της Ένωσης προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους Ψυλλάκη, Τόππο και Κίνα οι οποίοι έχουν καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα, ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με τους πρώτους δυο σε μια προσπάθεια να επιφέρει τις απαιτούμενες ισορροπίες και να τους πείσει ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές. Και οι δυο έδειξαν συγκαταβατικοί σε κάτι τέτοιο λέγοντας μάλιστα πως δέχονται ακόμα και να υπογράψουν χαρτιά τα οποία θα διασφαλίζουν ότι δεν πρόκειται να προσβάλλουν το επόμενο διάστημα καμία από τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Του είπαν όμως ότι την προσεχή Δευτέρα θέλουν να κάνουν μια συνέντευξη τύπου (πιθανότατα στο Ακταίον), μέσω της οποίας θα γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους στους εκπροσώπους των σωματείων και σε όποιων άλλον ενδιαφέρεται. Όπως φαίνεται μάλιστα, θα δώσουν το παρών στην συνεδρίασης της προσεχούς Τρίτης και θα ψηφίσουν και αυτοί υπέρ των εκλογών. Αυτό πάντως που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι το αν θα συμφωνήσουν με την ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης.
Ετοιμάζεται συνδυασμός
Το σίγουρο είναι ότι ο Παναγιώτης Διακοφώτης δεν θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές καθώς ετοιμάζεται και άλλος συνδυασμός στον οποίοι θα είναι επικεφαλής ένας ρόδιος επιχειρηματίας ο οποίος υπήρξε παράγοντας του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Το όνομα του κρατιέται ακόμα μυστικό ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα άτομο που είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ένωση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου