Ειδήσεις

Το ΦΕΚ της επικήρυξης

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε από την Τετάρτη η απόφαση για την επικήρυξη του Χρ.Ξηρού, του Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του, αλλά και των άγνωστων –μέχρι σήμερα- δραστών της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο με 4 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα στο τεύχος Β/ Αρ.Φύλλου 157/ 29.1.2014 δημοσιεύτηκε η κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης για την επικήρυξη, με την οποία δίνεται «χρηματική αμοιβή 4 εκατ. ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των καταζητούμενων Χριστόδουλου Ξηρού, Νικόλαου Μαζιώτη, Παναγιώτας Ρούπα και των δραστών που συμμετείχαν σε δύο ανθρωποκτονίες και έναν σοβαρό τραυματισμό την 1.11.2013 στο Νέο Ηράκλειο».

Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας «από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται εφάπαξ δαπάνη ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ (4.000.000,00 €), σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, η οποία θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Π/Υ εξόδων Ε.Φ. 43−110 “Ελληνική Αστυνομία” ΚΑΕ 0896».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου