Ειδήσεις

Διάβημα υπέρ των εργαζομένων στην Τράπεζα Δωδ/νήσου

Mε πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, οι τοπικοί φορείς συνυπέγραψαν και απέστειλαν στον διευθύνοντα σύμβουλο της Alpha Bank, κ. Δημήτριο Ματζούνη, επιστολή υπέρ των εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.
Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, το Ε.Β.Ε.Δ. και το τμήμα Δωδεκανήσου του Ο.Ε.Ε. συνυπέγραψαν επιστολή παρεμβαίνοντας στη διαδικασία απορρόφησης των εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Τράπεζα Alpha bank.

Ενώ επισημάνθηκε ο θετικός αντίκτυπος των δηλώσεων του διευθύνοντος συμβούλου για την πρόσληψη των εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, διατυπώνεται στην επιστολή ο προβληματισμός, για την καθυστέρηση της υλοποίησης αυτών των δεσμεύσεων.
Στο μεταξύ εντείνονται οι αντιδράσεις και απειλούνται αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, γιατί, αν και πέρασε πολύς χρόνος, δεν έχουν επιστραφεί ακόμα στους συνεταιριστές τα χρήματα από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Εντυπωσιάζει μάλιστα το γεγονός ότι κανένας δεν κρίνει σκόπιμο, του εκκαθαριστή μη εξαιρουμένου, να ενημερώσει, τι ακριβώς συμβαίνει, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φήμες ότι και τα χρήματα αυτά θα χαθούν.
Αν αυτό συμβεί πράγματι, η επικρατούσα άποψη είναι ότι θα πρόκειται για «σκαστή» περίπτωση απάτης και υπεξαίρεσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου