Ειδήσεις

Προσφορά από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου “Αγία Μαρίνα”

Εκατόν πενήντα (150) βαλίτσες με την “προίκα” νεογέννητων βρεφών στο Κιλκίς, με σκοπό να δοθούν σε άστεγες και φτωχές οικoγένειες, έδωσε ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”. Σαν “μάγοι”, λοιπόν, με τα δώρα τους, τα μέλη του Συλλόγου από την Ρόδο, έφτασαν στην άλλη άκρη της Ελλάδας, για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας. Σε σχετικές μάλιστα δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος κυρία Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, ανέφερε τα εξής:

“Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, πιστός στους στόχους μας και συνεπείς στα ραντεβού μας με τις Ανθρώπινες ανάγκες, και κυρίως ενός νεογέννητου, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Στην γέννηση του θείου βρέφους παραστάθηκαν οι γύρω βοσκοί με τα δώρα τους. Από τα πέρατα του κόσμου έφθασαν οι τρεις μάγοι με σμύρνα, χρυσό και λίβανο και που με ευλάβεια τα πρόσφεραν στο νεογέννητο, ενώ, την ίδια στιγμή, τα χνώτα των ζώων έδιναν ζεστασιά στον χώρο.

Το αστέρι των Χριστουγέννων, -συνεχίζει η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού συλλόγου Παραδεισίου –ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ,- μας οδήγησε σε μια ακριτική περιοχή της Βορείου Ελλάδος στο Κιλκίς, για να δώσουμε την ζεστή αγκαλιά μας, την αγάπη μας και τα δώρα μας σε 150 νεογέννητα απόρων, ανέργων, και ειδικών προβλημάτων οικογενειών, για να αισθανθούν στο κορμάκι τους την ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ. Το άρμα του Θεού ΑΠΟΛΛΩΝΑ είχε προορισμό το ΚΙΛΚΙΣ, για να μεταφέρει στα νεογέννητα τον Ροδίτικο ήλιο, το φως, την θέρμη και το άρωμα του νησιού των ΡΟΔΩΝ.

Αποφασίσαμε, να παραδώσουμε 150 βαλίτσες, με την προίκα των νεογέννητων σε ρουχισμό και είδη υγιεινής, ώστε να διευκολυνθούν οι οικογένειες και να χαρούν περισσότερο τον ερχομό του παιδιού τους. Τα παραδώσαμε στον αντιπεριφερειάρχη της περιοχής Κιλκίς
κ. Βεργίδη, για τον σκοπό αυτό.

Παράλληλα παραδώσαμε χίλια κιλά (ένα τόνο) παιδικές πάνες για μεγαλύτερα μωρά, στον κ. Αντιπεριφερειάρχη, για να διανεμηθούν σε φτωχές οικογένειες και άνεργους γονείς.

Παράλληλα, -κατέληξε η πρόεδρο του Συλλόγου “Αγία Μαρίνα”, -προσπαθούμε να εντατικοποιήσουμε την κοινωνική και ανθρωπιστική μας δράση σε μια προσπάθεια να συμβάλουμε στην ανακούφιση από τις δυσμενείς συνέπειες της κρίσης, συνεισφέροντας στα παιδιά, στα Γηροκομεία, σε Ιδρύματα με ΑΜΕΑ, με την βοήθεια των Σουηδών φίλων μας”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου