Ξεκινάει την προσεχή Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

 

Στη Συνάντηση συμμετέχουν 24 θεατρικές ομάδες από το Αιγαίο καθώς και ομάδες από το Ιόνιο και την Κύπρο, παρουσιάζοντας 28 βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές προτάσεις σχετικές με το θέατρο.

 

Η Διαδικτυακή Συνάντηση ενώνει Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Άνδρο, Μύκονο και Τήνο, με την Κέρκυρα και την Κύπρο, σε ένα θεατρικό αντάμωμα 11 ημερών.

 

Παράλληλα στα πλαίσια της Συνάντησης θα γίνουν δύο θεατρικά σεμινάρια, συζητήσεις και θα προβληθούν τρία ντοκιμαντέρ σχετικά με τις δραστηριότητες των ερασιτεχνών του Αιγαίου.

 

Η Διαδικτυακή χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ενώ μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει μέσα από την ιστοσελίδα της Συνάντησης diadiktiaki-aegeantheatre.gr.”

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                             Η γενική γραμματέας

 

Στέλιος Μάρκου                                      Ελένη Α. Τσιγιάννη

Ένα σχόλιο στο Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

  1. Avatar Ο/Η ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΟΙΛΗΣ λέει:

    Καλοτάξιδες να είναι τέτοιες σκέψεις και πρωτοβουλίες!!!!! Το Ερασιτεχνικό θέατρο πάντα πρωτοπόρο, φέρνει παραστάσεις επαγγελματικές στις γειτονιές, και σε απομακρυσμένες περιοχές που σπάνια φτάνουν κάποιοι άλλοι!!!!!!! Προχωράτε!!!!!!! Με χαρά διακρίνω συμμετοχή της “ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΉΣ ΣΚΗΝΗΣ” ενός άξιου φορέα και μεταφορέα του πολιτισμού στο νησί μας την Κέρκυρα!!!!! ΑΞΙΑ ΚΆΘΕ ΤΈΤΟΙΑ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ!!!!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ