Τοπικές Ειδήσεις

Ιωάννης Παππάς: «Τα 50 ένσημα ελάχιστο όριο για το επίδομα ανεργίας»

Έπειτα από διαδοχικές συσκέψεις, που είχε πραγματοποιήσει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, τον περασμένο Ιούνιο, με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και την Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, είχε συναντηθεί με τον Υπουργό Εργασίας, κύριο Κωστή Χατζηδάκη, για να του προωθήσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα Δωδεκάνησα.

Μια από τις προτάσεις που είχε θέσει ο κ. Παππάς στον Υπουργό, αφορούσε το ελάχιστο όριο των ενσήμων για το επίδομα ανεργίας, για την φετινή χρονιά, για το οποίο είχε ζητήσει από τον Υπουργό να μεριμνήσει, ώστε να είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι.

Ο Υπουργός Εργασίας, αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες των εργαζομένων και αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες που έχει προξενήσει ο κορονοϊός στην αγορά, σήμερα θα καταθέσει τροπολογία, στην οποία θα ορίζεται ως ελάχιστο όριο για τη λήψη επιδόματος ανεργίας τα 50 ένσημα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου