Τοπικές Ειδήσεις

Ι. Καμπούρης: Τοποθετούνται κάμερες στο κτίριο του ΚΑΠΗ μετά την διάρρηξη

O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ιωάννης Καμπούρης με αφορμή την διάρρηξη που έγινε στα γραφεία του ΚΑΠΗ επί της οδού Αγίου Ιωάννου, προχωράει άμεσα στην τοποθέτηση καμερών στο κτίριο, στην τοποθέτηση προστατευτικών κάγκελων στα παράθυρα, στην αντικατάσταση με πόρτα ασφαλείας της κεντρικής εισόδου, καθώς και στον καθαρισμό του χώρου από συνεργείο καθαρισμού.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Υποδομών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Μνημείων και Μεσαιωνικής Πόλης κ. Στέφανο Δράκο για την άμεση ανταπόκριση τους.

Η Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη στηρίζει την Τρίτη Ηλικία και τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ και θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν».

Ιωάννης Δ. Καμπούρης

Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη,

και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης Δήμου Ρόδου

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου