Τοπικές Ειδήσεις

Τα Ροδιτόπουλα πήγαν και φέτος πολύ καλά στις Πανελλαδικές!

Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη, του ΓΕΛ Αφάντου, είναι η πρώτη των πρώτων, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει 19.625 μόρια, βαθμολογία που της εξασφαλίζει την εισαγωγή της στις ιατρικές σχολές και με καλή σειρά μάλιστα

Τέλος έλαβε χθες η αγωνία υποψηφίων μαθητών μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, ενώ οι υποψήφιοι που είχαν καταχωρίσει το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας ενημερώθηκαν για τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα.

«Είχαμε μεγάλες επιτυχίες και αυτή τη φορά, είχαμε μαθητές με καλές και μέτριες βαθμολογίες. Γίνεται επεξεργασία των δεδομένων για να συγκρίνουμε τις φετινές επιδόσεις των μαθητών με την περσινή χρονιά και μένει να δούμε που θα κυμανθούν οι βάσεις. Σε κάθε περίπτωση και η φετινή χρονιά ήταν απαιτητική για τα παιδιά, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών. Σε όσους πέτυχαν το στόχο τους, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και θέλω να πω στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ότι δεν πρέπει να αποκαρδιώνονται. Θα έχουν πολλές ακόμη ευκαιρίες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους», δήλωσε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, Γιάννης Παπαδομαρκάκης.

Η πρώτη των πρώτων σε όλη τη Ρόδο και προφανώς από τους πρώτους μαθητές σε όλη την Ελλάδα είναι η μαθήτρια του ΓΕΛ Αφάντου, Κωνσταντίνα Γιαντσίδη που συγκέντρωσε 19.625 μόρια, εξασφαλίζοντας μία από τις πρώτες θέσεις σε όποια από τις ιατρικές σχολές της χώρας επιθυμεί και μιλά στη «δ» για τη μεγάλη της επιτυχία μαζί με όλους τους «πρωταγωνιστές» των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Σημειώνεται ότι η λίστα που ακολουθεί δεν πρέπει να είναι πλήρης και στηρίζεται σε ανεπίσημα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τα Λύκεια.

1ο ΓΕΛ Βενετόκλειο

Κατερίνα Πεταυράκη 18.980 μόρια

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Δούλεψα πολύ σκληρά, όχι μόνο στη Γ’ λυκείου αλλά όλα τα χρόνια. Αισθάνομαι όμως ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση. Θέλω να ασχοληθώ με τη φιλολογία. Αγαπώ πολύ το αντικείμενο, την ποίηση, τη λογοτεχνία και θέλω να ασχοληθώ όλη μου τη ζωή με αυτό.

Φλόριαν Μπυλύκμπασι 18.240 μόρια

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος γιατί κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν στο αποτέλεσμα αυτό οι γονείς μου, τα συγγενικά μου πρόσωπα, οι φίλοι και οι εκπαιδευτικοί, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς.

Θα ήθελα να περάσω στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ.

Ελένη – Τσαμπίκα Χατζηπαντελή 18.595 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Δεν περίμενα ότι θα τα πάω τόσο καλά. Χάρηκα ιδιαίτερα που έγραψα καλά στα μαθηματικά γιατί ήταν δύσκολα τα φετινά θέματα.

Η σχολή της επιλογής μου είναι το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ

Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και την οικογένεια μου για την καθοδήγηση και τη συμπαράσταση.

Αναστασία Δημητριάδη Τσίτσου 18240  μόρια

Ήταν μία αρκετά δύσκολη και πιεστική χρονιά η φετινή. Η καλή προετοιμασία και η βοήθεια και καθοδήγηση από τους καθηγητές μου, συνετέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο ξεπερνά τις προσδοκίες μου. Αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου και νιώθω απερίγραπτη χαρά που ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι θυσίες μου. Ευαριστώ όλους όσοι με στήριξαν σε αυτή μου την προσπάθεια.

Όνειρο μου είναι να ασχοληθώ με τον τομέα της πρόνοιας και θέλω να περάσω στο τμήμα κοινωνικής εργασίας του πανεπιστημίου Πατρών.

Γεώργιος Τσακίτης 17.095 μόρια

Θα έλεγα ότι είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα που έφερα στις πανελλήνιες εξετάσεις, αν και είχα βάλει τον πήχη πιο ψηλά. Η κτηνιατρική είναι η σχολή της επιλογής μου και ευελπιστώ ότι θα πετύχω το στόχο μου.

Ευχαριστώ τους καθηγητές, την οικογένειά μου και όλους όσοι με στήριξαν και μου συμπαραστάθηκαν.

Παναγιώτης Κλαδογένης 17860 μόρια

Φέτος ήτανε μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά, ήμασταν οι πρώτοι που επανήλθαν στην κανονικότητα μετά από μία διετή καραντίνα. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας με σύστημα και αφοσίωση. Είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα και ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου και τους γονείς μου που με υποστήριξαν.

Θα ήθελα να περάσω στη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών.

2Ο ΓΕΛ Καζούλλειο

Σταύρος Μιχαήλ 18.915

Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή μου. Αισθάνομαι ότι η προσπάθεια που κατέβαλα τα τελευταία χρόνια, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Η επίδοσή μου αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν, στην οικογένεια μου και στη μικρή μου αδελφή που ήταν πάνα δίπλα μου.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν το σχολείο, οι καθηγητές, η διευθύντρια κυρία Σφακιανάκη που με τις συμβουλές και την καθοδήγησή τους με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου.

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της ΑΣΟΕΕ, είναι η κύρια μου επιλογή.

Λευτέρης Ιατρίσης 17.520 μόρια

Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θα περίμενα κάτι παραπάνω για τους δικούς μου λόγους, δεν παύει όμως η βαθμολογία μου να είναι ικανοποιητική. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη και κοπιαστική, απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια. Προσωπικά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, από την 1η λυκείου και έφερα το αποτέλεσμα αυτό. Με ενδιαφέρει η φυσική ως επιστήμη και θέλω να περάσω στο πανεπιστήμιο του Ηρακλείου.

3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ

Αικατερίνη Τριομμάτη, 18.425 μόρια

«Γεια σας είμαι η Κατερίνα Τριομμάτη.

Ηταν μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά δεδομένων των συνθηκών, καθώς περάσαμε τις δύο προηγούμενες τάξεις του Λυκείου σε συνθήκες καραντίνας. Φέτος κλήθηκα, όπως και όλα τα παιδιά να διαχειριστώ τον χρόνο μου πιο μεθοδικά και να αντεπεξέλθω σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Χαίρομαι όμως που η προσπάθειά μου απέδωσε με τη βοήθεια φυσικά των καθηγητών και καθηγητριών μου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Στόχος μου είναι η Νομική Αθηνών».

Σοφία Χειράκη, 18.150 μόρια

«Ήταν πολύ δύσκολη η χρονιά. Είχε πολλές απαιτήσεις και πολλές θυσίες. Τα θέματα, μου φάνηκαν φυσιολογικά αλλά όσοι ήταν προετοιμασμένοι μπόρεσαν να γράψουν. Η χρονιά είχε δυσκολίες αφού δεν είχαμε δώσει εξετάσεις εδώ και δύο χρόνια λόγω της πανδημίας που είχαμε μαθήματα με τηλεκπαίδευση. Προσωπικά πιστεύω ότι τα παιδιά δεν ήταν πολύ έτοιμα για την εμπειρία των Πανελλαδικών. Για τις Σχολές, θα περιμένω τις βάσεις και μετά θα επιλέξω».

Παντελεήμων Βασιλάκης, 18.025 μόρια

Οι εξετάσεις δεν ήταν εύκολες, αλλά καμία χρονιά δεν είναι εύκολη. Άλλα μαθήματα ήταν πιο δύσκολα κι άλλα πιο βατά. Υπάρχουν διάφορα όπου καταλαβαίνεις τον βαθμό δυσκολίας και αν είσαι καλά διαβασμένος. Προσπάθησα να είμαι καλά προετοιμασμένος. Ήταν μια χρονιά πολύ διαφορετική και ειδικά προς το τέλος, υπήρξε πολύ άγχος το οποίο είχε συσσωρευτεί. Στόχος μου είναι οι σχολές Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ή στο ΕΚΠΑ ή στο Κρήτης.

4ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ

Ιωάννης – Χρυσοβαλάντης Φωτεινής 18.670 μόρια

Όλη η χρονιά ήταν πολύ περίεργη. Και από την τηλεκπαίδευση τα προηγούμενα χρόνια, ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά προσωπικά, έγραψα πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους του που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. Στόχος μου είναι η Ιατρική.

Ραφαέλλα Χαραλάμπους, 18.400 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά αφού δεν είχαμε δώσει καθόλου εξετάσεις. Μας έριξαν λίγο στα βαθιά, αλλά τα θέματα ήταν καλύτερα από ό,τι περίμενα. Μας βοήθησαν πολύ οι καθηγητές μας στο σχολείο και στα φροντιστήρια και τελικά τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου.  Στόχος μου είναι η Νομική Θεσσαλονίκης και μετά η Νομική Αθηνών.

Γεώργιος –Τσαμπίκος Λάτος 17.771 μόρια

Η προετοιμασία τώρα πια θέλει δύο χρόνια. Ξεκίνησα με υψηλές προσδοκίες από την 1η Λυκείου και συνέχισα με αισιοδοξία. Ήμουν απαιτητικός με τον εαυτό μου και ήθελα να πετύχω το καλύτερο. Με λίγο παραπάνω κόπο κι επιμονή και με το σωστό διάβασμα, έφτασε ο Ιούνιος και είχε φύγει όλο το άγχος. Μου είχε μείνει μόνο η προσμονή για να γράψω τις εξετάσεις που περίμενα. Η Σχολή που επιθυμώ είναι Μηχανολόγος – Μηχανικός στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Χρυσάνθη Πλεξίδα 17.750 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Απαιτούσε αυξημένες δυνάμεις και προσπάθεια. Έπρεπε να κάνουμε πολλές παραχωρήσεις –δεν είχαμε δώσει και εξετάσεις σε όλο το Λύκειο με την τηλεκπαίδευση και αυτό, μας επηρέασε. Τα θέματα ήταν γενικά βατά και έγραψα αυτό που ήθελα για να πετύχω τον στόχο μου. Προσωπικά, θέλω Ψυχολογία σε Θεσσαλονίκη ή Κρήτη.

ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ

Κωνσταντίνα Γιαντσίδη 19.625 μόρια

Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη, είναι η πρώτη των πρώτων, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει 19.625 μόρια, βαθμολογία που της εξασφαλίζει την εισαγωγή της στις ιατρικές σχολές και με πολύ καλή σειρά μάλιστα.

«Προφανώς νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη. Δεν το περίμενα αυτό το τόσο καλό αποτέλεσμα. Ξεκάθαρα οφείλεται η επιτυχία μου στο συστηματικό διάβασμα και στην προσήλωση στο στόχο. Άγχος υπήρχε αρκετό, προσπαθούσα όμως να το αποβάλω.

Η Οικογένεια, τα αδέλφια και οι γονείς μου αλλά και οι καθηγητές με βοήθησαν πάρα πολύ σε ψυχολογικό και ηθικό επίπεδο κυρίως. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα φέρει αυτό το αποτέλεσμα».

Τσαμπίκα Μπακίρη 18.275 μόρια

Είμαι χαρούμενη από το αποτέλεσμα των πανελληνίων, καθώς νιώθω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Δύσκολίες και αντιξοότητες υπήρξαν σε όλη τη διαδρομή τις οποίες όμως έχω αφήσει πίσω, αφού πετυχαίνω το στόχο μου και μπαίνω στη σχολή που θέλω, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Ευχαριστώ τους γονείς, τους συγγενείς μου, τους φίλους και τους καθηγητές που συνετέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και να πω στα παιδιά που δεν είχαν το αποτέλεσμα που περίμεναν να μη το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την εκπλήρωση των ονείρων τους.

ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ

Ελένη Μωραϊτη 18.540 μόρια

Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ… άγχος. Παρόλα αυτά οι κόποι ανταμείφθηκαν, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν, την οικογένεια μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου και αυτό με ωφέλησε πολύ.

Το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης είναι η πρώτη μου επιλογή.

Άγγελος-Χαράλαμπος Μπίλλης 19.260 μόρια

Προσπάθησα να απομυθοποιήσω τη διαδικασία των πανελληνίων όσο μπορούσα. Προσπάθησα να μη στερηθώ το μπάσκετ με φίλους και να  μη ξενυχτάω διαβάζοντας, πράγμα που με βοηθούσε να αποδώσω καλύτερα. Ακολούθησα ένα συστηματικό πρόγραμμα μελέτης, χωρίς να παραμελώ τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά μου. Οφείλω βέβαια να πω ότι ήταν υποστηρικτικό το κλίμα γύρω μου. Με βοήθησαν πολύ η οικογένεια μου, οι καθηγητές στον Πυθαγόρα, το φροντιστήριό μου και στο σχολείο. Με έκαναν να αγαπήσω τη μάθηση και να έχω περισσότερη όρεξη για διάβασμα.

Το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, αποτελεί τη σχολή της αρεσκείας μου.

Θεανώ Μαγριπλή 18.740 μόρια

Είμαι χαρούμενη και ξαφνιασμένη με το αποτέλεσμα το οποίο δεν περίμενα.  Ανακουφίστηκα όταν είδα τη βαθμολογία μου. Τα δύο προηγούμενα χρόνια-λόγω της καραντίνας-ήταν δύσκολα. Δεν τα παράτησα όμως. Υπήρχε αρκετό άγχος όμως το αίσθημα της ικανοποίησης όταν βλέπεις τους κόπους σου να δικαιώνονται, είναι απερίγραπτο.

Προσωπικά θέλω να περάσω στην Ιατρική Θεσσαλονίκης.

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Εμμανουήλ Παπαγιώργης 18.230 μόρια

Μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά που έδιναν πανελλήνιες τελείωσε… Η σημερινή ημέρα ευύχομαι να χάρισε κυρίως χαμόγελα όπως στην δική μου περίπτωση.  Επρόκειτο για την δεύτερη φορά που συμμετείχα στον δύσκολο αυτό αγώνα με στόχο την Ιατρική. Η Ιατρική αποτέλεσε τον πρώτο στόχο μου, ωστόσο με ενδιέφερε εξίσου η Οδοντιατρική και η Κτηνιατρική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που αποτέλεσαν το στήριγμά μου όλα αυτά τα χρόνια καθώς χωρίς εκείνους δεν θα τα κατάφερνα. Καταλυτικός ήταν εξίσου ο ρόλος των καθηγητών/τριών μου που εμπνέοντάς με καθημερινά να συνεχίζω να αγωνίζομαι, με σκληρή δουλειά κατόρθωσα στο πλάι τους να εκπληρώσω τα όνειρά μου! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους εσάς που αναγνωρίσατε τους κόπους μου. Τέλος θα ήθελα να παροτρύνω όλα τα παιδιά να μην πάψουν ποτέ να κυνηγάνε τα όνειρά τους καθώς αποτυχία θεωρείται μονάχα όταν σταματήσουν να αγωνίζονται!

Ιγνατιάδου Παναγιώτα 18,200 μόρια

Ήταν ένας δύσκολος και κοπιαστικός αγώνας όμως όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Θέλω να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες μου που ήταν πάντα δίπλα μου καθώς και την οικογένειά μου. Τέλος σε όλους εκεί έξω: να παλεύετε πάντα για τα όνειρα σας και να μην το βάζετε κάτω!

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Γεώργιος – Τσαμπίκος Κοντός, 19.100 μόρια

Ήταν μια αρκετά απαιτητική χρονιά. Είχε πολλές δυσκολίες αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε τον κορωνοϊό κι αυτό μας βοήθησε πολύ. Βέβαια, είχαμε πολύ διάβασμα αλλά προσωπικά, τα κατάφερα. Στόχος μου είναι το Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Μιχαήλ – Άγγελος Πάνιτς, 17.280 μόρια

Η φετινή χρονιά όπως και η περσινή, ήταν δύσκολες –λόγω των συνθηκών. Πιστεύω ότι ο κάθε μαθητής με προσπάθεια αλλά και με θέληση μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη ύλη. Στόχος μου είναι η Σχολή Ψυχολογίας στην Αθήνα.

Νικόλαος Πέππας, 15.120 μόρια

Φέτος ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Υπήρχαν αντίξοες συνθήκες λόγω και του COVID. Ήμασταν αρκετό καιρό μακριά από τα σχολεία μας. τα αποτελέσματα που έφερα με ικανοποίησαν αφού πέρασα στην Σχολή που ήθελα –Ιατρική Αθηνών. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

Ελένη Τσίκκη, 16.940 μόρια

Αυτή η χρονιά ήταν τραυματική κυριολεκτικά! Ήταν πολύ δύσκολα όλα. Διάβασα πάρα πολύ και κατάφερα να περάσω -μάλλον- στην 2η επιλογή μου (Βιολογικές Εφαρμογές στα Ιωάννινα).

Βασιλική Πάππου, 16.875 μόρια

«Θα ήθελα να πω ότι οι βαθμοί μου ήταν καλοί. Βέβαια πρέπει πάντα να περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα γιατί υπάρχουν αλλαγές με τους συντελεστές. Ωστόσο είμαι ικανοποιημένη και θέλω να ευχαριστήσω και το σχολείο μου το Ροδίων Παιδεία, τους καθηγητές μου που μας συμπαραστάθηκαν, μας έδωσαν γερές βάσεις και συνετέλεσαν στα θετικά αυτά αποτελέσματα. Επίσης όλους όσους μας βοήθησαν. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει για την σχολή θα το δω αργότερα.

Κολλέγιο Ρόδου

Διάκου Χρυσάνθη, Μόρια: 19440

Μια ιδιαίτερη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά που απαιτούσε τεράστια αποθέματα υπομονής και επιμονής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την οικογένειά μου, όσο και τους καθηγητές μου, οι οποίοι με στήριξαν σε όλα τα στάδια της προσπάθειάς μου.

Βάλια Γαρυφάλλη, Μόρια: 18860

Χρειάζεται πειθαρχία, πείσμα και αφοσίωση. Είναι μια δοκιμασία σκληρή, απ’την οποία όμως ωριμάζουμε και αποκομίζουμε τα θετικότερα. Ευχαριστώ τους καθηγητές, τους συγγενείς και τους φίλους μου για τη στήριξή τους. Μπαμπά ελπίζω να σε έκανα περήφανο εκεί που βρίσκεσαι. Εύχομαι καλή τύχη στα επόμενα παιδιά.

Τηλέμαχος Κολλάτος, Μόρια: 18528

Μια έντονη χρονιά φτάνει στο τέλος της με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ήταν όμως το επιστέγασμα μιας προετοιμασίας ετών, που σημαδεύτηκε από δύσκολες εξωτερικές συνθήκες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!

Παπαβασιλείου Ειρήνη-Ανδριανή, Μόρια: 18735

Μια δύσκολη χρονιά έφθασε στο τέλος της. Πιστεύω ότι πέτυχα το στόχο μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, το σχολείο μου και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ψαρά Χριστίνα, Μόρια: 18700

Μια διαφορετική και απαιτητική χρόνια μόλις τελείωσε. Ένας δύσκολος αλλά όμορφος κύκλος ολοκληρώθηκε. Φέτος ήταν πιο αναγκαία από ποτέ η καλή ψυχολογία, η  υπομονή και η επιμονή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για την στήριξη τους. Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω στους φίλους και τις φίλες μου για τις απίστευτες στιγμές τις φετινής χρόνιας που με βοήθησαν να παραμείνω προσηλωμένη στον στόχο μου και να ξεχαστώ από την πίεση των πανελληνίων. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά.

Κωνσταντάκη Αλεξάνδρα Μιχαέλα, Μόρια: 16750

Η σημερινή μέρα δικαιώνει τη γενικότερη προσπάθειά μου.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν μου την  πορεία  και ιδιαίτερα τους γονείς μου που μου παρείχαν  και οι δύο ως εκπαιδευτικοί   τις σωστές βάσεις για να εισπράξω αυτό το αποτέλεσμα. Ομολογουμένως ήταν μια ιδιαίτερη  χρονιά που σε συνδυασμό με τις δύο προηγούμενες απαιτούσε προγραμματισμό  και ψυχραιμία.  Εύχομαι όλοι  οι μαθητές να έχουν μια καλή σταδιοδρομία ακολουθώντας πάντα τα όνειρά τους.

Αντωνιάδη Όλια, Μόρια: 16640

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά, όμως ήμουν τυχερή που είχα δίπλα μου και με στήριζαν σε κάθε στιγμή το σχολείο μου, τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τις φίλες μου. Τους ευχαριστώ όλους.

Τώρα κοιτάμε όλοι μπροστά. Καλή σταδιοδρομία σε όλους.

Λορέντζου Βαλεντίνα, Μόρια: 15955

Ήταν μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική και τα αισθήματα είναι ανάμεικτα τώρα που ήρθε στο τέλος της. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια, τους φίλους και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγησή τους.

Δημήτρης Ζαχαριάς, Μόρια: 15860

Η φετινή χρονιά για μένα ήταν πολύ ξεχωριστή, με πολύ διάβασμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου ώστε να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα.

Μαρία Βακόνδιου, Μόρια: 18500

Η σημερινή μέρα δικαιώνει την προσπάθεια μου καθόλη τη διάρκεια της σχολικής μου πορείας. Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη πορεία. Στους καθηγητές μου, στην οικογένεια μου, αλλά και στους φίλους μου. Πιστεύω πως με την βαθμολογία που πέτυχα θα καταφέρω να υλοποιήσω τον στόχο μου.

Άννα Αικατερίνη Παπαδημητρίου, Μόρια: 17380

Μόνο ικανοποίηση και χαρά μπορώ να νιώθω με την βαθμολογία μου! Ήταν μια περίοδος απαιτητική και ταυτόχρονα εξαντλητική και ψυχοφθόρα λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Όμως το αποτέλεσμα δικαίωσε τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνω. Είναι ανταμοιβή όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένεια, τους καθηγητές και για όλους τους ανθρώπους που μου στάθηκαν!

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου