Ειδήσεις

Κατηγορείται για θανάτωση ζώων

σκύλος

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα αναβιώσει υπόθεση με κατηγορούμενο για θανάτωση ζώων συντροφιάς έναν κάτοικο της Ρόδου.
Στον κατηγορούμενο έχει επιβληθεί πρωτοδίκως ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.
Ο κατηγορούμενος φέρεται συγκεκριμένα στη Ρόδο, την 21η Φεβρουαρίου 2012, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, να πυροβόλησε τρεις σκύλους, ιδιοκτησίας ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο εξ’ αυτών και τον σοβαρό τραυματισμό του τρίτου.
Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται ενώ το πρωτόδικο δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την κατάθεση του μάρτυρα υπεράσπισής του, ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν μαζί με τον κατηγορούμενο μέχρι την 18.00 ώρα της συγκεκριμένης ημέρας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.