ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παππούς κατηγορείται ότι βίαζε την 4χρονη εγγονή του τις ώρες που την πρόσεχε

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ

Την τετρά­χρονη εγγονή του κατη­γο­ρεί­ται ότι κακο­ποιούσε σεξουα­λικά ένας 68χρονος, στη Θεσ­σα­λο­νίκη.Η υπόθεση ερευ­νή­θηκε ύστερα από καταγ­γε­λία που έκαναν οι γονείς της ανή­λι­κης στην Υπο­διεύ­θυνση Προ­στα­σίας Ανη­λί­κων της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Θεσ­σα­λο­νί­κης.

Σύμφωνα με όσα κατήγ­γει­λαν, οι πράξεις τελέ­στη­καν εντός του τρέ­χο­ντος έτους και συγκε­κρι­μένα του­λά­χι­στον από τον Φεβρουά­ριο έως τον Ιούνιο, διά­στημα κατά το οποίο ο 68χρονος είχε ανα­λά­βει τη φύλαξη της εγγονής του, τις ώρες που απου­σί­α­ζαν οι γονείς της.

Όπως προ­βλέ­πε­ται σε αυτές τις περι­πτώ­σεις, η ανήλικη εξε­τά­στηκε από ειδικό παι­δο­ψυ­χο­λόγο. Εις βάρος του 68χρονου σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία για γενε­τή­σιες πράξεις με ανή­λι­κους ή ενώπιόν τους, κατά­χρηση ανη­λί­κων και γενε­τή­σια πράξη μεταξύ συγ­γε­νών κατ’ εξα­κο­λού­θηση, όπως ανα­φέ­ρε­ται σε ανα­κοί­νωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε έρευνα που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε στο σπίτι του, παρου­σία δικα­στι­κού λει­τουρ­γού, κατα­σχέ­θη­καν το κινητό του τηλέ­φωνο κι ένας φορητός ηλε­κτρο­νι­κός υπο­λο­γι­στής που εστά­λη­σαν για εργα­στη­ριακή εξέταση.

Η δικο­γρα­φία θα υπο­βλη­θεί στον αρμόδιο εισαγ­γε­λέα πρω­το­δι­κών.

Πηγή: thetoc.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.