Μέσω του Facebook «επικηρύχθηκαν» δύο διαρρήκτες που «τρύπωσαν» το βράδυ των Χριστουγέννων σε περίπτερο επί της λεωφόρου Καμείρου στην περιοχή της Ιαλυσού. Όταν το πρωί της Τετάρτης οι ιδιοκτήτες πήγαν να ανοίξουν το περίπτερο, που είχε παραμείνει κλειστό το διήμερο των εορτών, διαπίστωσαν ότι είχε παραβιαστεί το προστατευτικό ρολό, ενώ τα ράφια και τα ψυγεία ήταν άνω-κάτω.
Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν με λεπτομέρεια κάθε κίνηση των δραστών, τα χαρακτηριστικά των οποίων είναι ευδιάκριτα καθώς δεν φορούσαν κάποια κουκούλα ή κάτι άλλο που να κρύβει το πρόσωπό τους. Χωρίς να διστάσει λεπτό, συγγενής της ιδιοκτήτριας δημοσίευσε τις φωτογραφίες των δραστών στο Facebook ζητώντας την βοήθεια όλων όσων τους γνωρίζουν. Δέχθηκε δεκάδες μηνύματα από πολίτες οι οποίοι αναγνώρισαν τους δράστες, που φέρονται να είναι αλλοδαποί, ενώ ο ένας εξ αυτών φημολογείται ότι είναι γνωστός αθλητής.

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού που διενεργεί έρευνες για τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, οι δράστες εισήλθαν στο περίπτερο παραβιάζοντας τα ρολά με κατσαβίδι ενώ αφαίρεσαν τουλάχιστον 100 ευρώ και άγνωστες ποσότητες τσιγάρων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ