ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης για απογευματινά χειρουργεία: Στόχος να περιοριστεί η αναμονή και να προσεγγίσουμε τον ευρωπαϊκό μέσο όρο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

“Για τους συμπο­λί­τες μας που περί­με­ναν χρόνια ένα προ­γραμ­μα­τι­σμένο χει­ρουρ­γείο, σήμερα πιστεύω ότι είναι μια καλή ημέρα”, ανα­φέ­ρει σε ανάρ­τησή του ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης.

Ο πρω­θυ­πουρ­γός επα­να­λαμ­βά­νει ότι ο στόχος είναι να περιο­ρι­στεί η αναμονή και τονίζει πως “στόχος είναι και ως το τέλος της θητείας μας, το 2027 να προ­σεγ­γί­σουμε τον ευρω­παϊκό μέσο όρο”.

Υπεν­θυ­μί­ζει ότι πέρυσι τον Ιούνιο είχε εξαγ­γεί­λει μεγάλες αλλαγές στο ΕΣΥ και ότι από τo ξεκί­νημα με 37.000 δωρεάν απο­γευ­μα­τινά χει­ρουρ­γεία με πόρους από το Ταμείο Ανά­καμ­ψης 1.500 έχουν προ­γραμ­μα­τι­στεί ήδη για τις δύο πρώτες εβδο­μά­δες ξεκι­νώ­ντας από τους συμπο­λί­τες με τις μεγα­λύ­τε­ρες ανα­μο­νές.

“Επι­πλέον έχουμε ψηφιο­ποι­ή­σει την Ενιαία Λίστα Χει­ρουρ­γείου ώστε να είμαστε απο­λύ­τως σίγου­ροι ότι τηρεί­ται η λίστα προ­τε­ραιό­τη­τας”, ανα­φέ­ρει ο πρω­θυ­πουρ­γός.

Πηγή: thetoc.gr 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.