Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 51χρονος, κάτοικος Παραδεισίου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 32χρονης πρώην συντρόφου του και για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική» ο 51χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, συνελήφθη την 25η Νοεμβρίου 2017, μετά από καταγγελία της 32χρονης.
Πιο συγκεκριμένα την 25η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22.30 η 32χρονη, κάτοικος Παστίδας, υπέβαλε μήνυση εις βάρος του ενώπιον αστυνομικών του ΑΤ Ιαλυσού, υποστηρίζοντας ότι ενώ είχε μεταβεί στην οικία του στο Παραδείσι για να παραλάβει κάποια προσωπικά της αντικείμενα, κατόπιν πρόσκλησής του, εκείνος τη χτύπησε και προσπάθησε με ένα μαχαίρι να την καρφώσει στο στήθος με εμφανή πρόθεση να τη σκοτώσει.
Πιο συγκεκριμένα η 32χρονη, ισχυρίστηκε ότι έχει διακόψει με τον 51χρονο το τελευταίο έτος κι ότι εκείνος την παρενοχλεί με διάφορους τρόπους, έχοντας ασκήσει βία εις βάρος της με αποτέλεσμα να τον έχει καταμηνύσει και στο παρελθόν.
Υποστήριξε ότι μετέβη στην οικία του για να παραλάβει κάποια ρούχα της και μαζί της πήρε μια φίλη της διότι φοβόταν.
Ισχυρίστηκε ότι όταν άνοιξε την πόρτα και τις υπέδειξε τις τσάντες που επρόκειτο να πάρει την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο ενώ στην πορεία έπιασε ένα μαχαίρι από την κουζίνα για να την πλήξει.
Αμυνόμενη μάλιστα τραυματίστηκε από το μαχαίρι στην παλάμη.
Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διενήργησαν έρευνα στην οικία του και βρήκαν εντός του υπνοδωματίου του δύο σακούλες που περιείχαν 34 αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 436,61 γραμμαρίων.
Βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη ένας μικροϋπολογιστής, ένα grader-σπάστης ακατέργαστης κάνναβης και ένα μαχαίρι.
Ο ίδιος προανακρινόμενος δήλωσε ότι είναι άνεργος και χρήστης κάνναβης, ότι τις ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του τις προμηθεύτηκε από άγνωστο πρόσωπο αλβανικής καταγωγής με σκοπό να τις πουλήσει.
Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προσπάθησε να την χτυπήσει, υποστηρίζοντας ότι επειδή του έκανε κάποια σκηνή ζηλοτυπίας έσπασε αντικείμενα εντός της οικίας του και πιάστηκαν στα χέρια.
Απολογούμενος χθες ενώπιον της κ. Ανακρίτριας, αρνήθηκε εκ νέου τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι η πρώην σύντροφός του όταν είδε ότι έβαλε τα κλάματα ακούγοντας ένα τραγούδι, νόμιζε ότι έκλαιγε για μιαν άλλη πρώην σύντροφό του με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν και εν συνεχεία να συμπλακούν.
Αρνήθηκε ότι πουλούσε κάνναβη και ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει την ποσότητα που βρέθηκε στην κατοχή του για ιδίαν χρήση.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Αντώνογλου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ