Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση Μαρίας Μιχελή, Υποψήφιας Βουλευτή Δωδεκανήσου, για την 28η Οκτωβρίου

Τιμούμε σήμερα αυτούς οι οποίοι οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον φασισμό και στον κατακτητή.
Το έπος του 40 μας συγκινεί και μας εμπνέει.

Η ιστορία μας διδάσκει ότι η Πατρίδα μας δυναμώνει και υπερβαίνει κάθε εμπόδιο, όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι.

Θυμηθείτε τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη, ενός από τους πολλούς που έζησαν στην Αλβανία ” είδα στο πρόσωπο των στρατιωτών μου τη λάμψη που είναι ικανός ο ελληνισμός να αναδείξει όταν πιστεύει στο δίκιο του”.

ΤΟ “ΟΧΙ” που βροντοφώναξε ο ελληνικός λαός ενάντια στον κατακτητή είναι μια από τις συγκλονιστικές στιγμές της ιστορίας μας.
Σήμερα η χώρα μας αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις από αυτές που αντιμετώπιζε πριν 82 χρόνια.

Σήμερα πρέπει να επιστρατεύσουμε την εθνική ενότητα, το υψηλό φρόνημα, την αίσθηση αλληλεγγύης και όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία επέτρεψαν στην Ελλάδα να γράψει το δικό της έπος το 1940.

Σήμερα περισσότερο αό ποτέ χρειάζεται να τα επιστρατεύσουμε για να αντιμετωπίσουμε τις σύχγρονες προκλήσεις.

Είμαι απολύτως σίγουρη ότι με αίσθημα ενότητας, υψηλής ατομικής αλλά και κοινωνικής ευθύνης, συλλογικότητας, αλλά και δράσης, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο και να βγούμε νικητές.

Όλοι μαζί θα παλέψουμε για τις αξίες, τα ιδανικά και για όλα εκείνα που κάποιοι θυσιάστηκαν. όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τα παιδιά μασ.

Οι σημαίες ψηλά!

Ζήτω το έθνος μας!
Ζήτω η Πατρίδα μας!
Ζήτω η Ελλάδα!

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου
Φιλόλογος
Μεταπτυχιακό
Ευρωπαϊκή Πολιτική & Διακυβέρνηση

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου