Τον απολογισμό της συμμετοχής των αθλητών του στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing Παίδων και Εφήβων της WAKO για το 2018, έκανε ο σύλλογος Μαχητές της Κω, που πήρε μέρος στη διοργάνωση με αρκετούς αθλητές. Αναλυτικά:

«Μια τρίτη 3η θέση και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο από την Αναστάζια Μεγαλοοικονόμου, δύο (2) ακόμη αθλητές να έχουν προκριθεί στους προημιτελικούς, και τα υπόλοιπα παιδιά να πραγματοποιούν μια πολύ καλή εμφάνιση και να κατατάσσονται μέσα στην 16αδα του πρωταθλήματος, έκλεισε και αυτή η διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά, εκτός από την Δ. Χουρδά, πραγματοποίησαν την παρθενική τους εμφάνιση σε διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς.

Βέβαια το τεράστιο κέρδος της συμμετοχής, είναι οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μικροί αθλητές και ο προπονητής των Μαχητών της Κω, που πλαισίωσαν την Εθνική ομάδα, με τα συναισθήματα και τις «γεύσεις» να είναι έντονα στα χείλη και στις καρδιές τους.

Και όπως σχολίασε μια καλή φίλη του χώρου, σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ήταν το ταξίδι που έκαναν όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά με οδηγό τον προπονητή τους, η προετοιμασία, η προσπάθεια, η φυσική και ψυχική καταπόνηση, οι στερήσεις, η προσμονή, η αγωνία και η φιλοδοξία, που τους έθρεψε, τους βελτίωσε και τους σημάδεψε με τρόπο χαρακτηριστικό και ανεξίτηλο.

Αυτό ήταν το μεγάλο κέρδος και το στοίχημα που επετεύχθησαν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Και κοντά σε αυτούς και όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες, γονείς, φίλοι και συνεργάτες του σωματείου, που συμμετείχαν έμπρακτα και με διαφορετική ιδιότητα σε όλο το εγχείρημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ως παρακάτω:

Μεγαλοοικονόμου Αναστάζια, 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο Kick Light -60kg

Γιαννάκου Βασιλική, 5η θέση στο Kick Light -42kg

Περρή Αικατερίνη, 5η θέση στο Kick Light +70kg και στο Light Contact +70kg

Χουρδά Διονυσία, 9η θέση στο Kick Light -55kg

Λεμπέσης Απόλλωνας, 9η θέση στο Kick Light -55kg

Πανόπουλος Μιχαήλ, 9η θέση στο Kick Light -42kg και στο Light Contact -42kg

Σαλτζής Γεώργιος, 9η θέση στο Kick Light -52kg και στο Light Contact -52kg

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ, ήδη οδεύουν προς την επόμενη πρόκληση, καθώς τέσσερις (4) αθλητές μας θα συμμετέχουν με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών & Γυναικών το προσεχές διάστημα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ