Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, η λέσχη “ΑΡΗΣ” με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργάνωσε τον δεύτερο αγώνα της σειράς MiniGP Cup, ο οποίος αποτελεί και μια ευκαιρία για να αποκτήσουν εμπειρία οι νεαρής ηλικίας αναβάτες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο 2ος αγώνας διεξήχθη στην πίστα Μεγάρων συγκεντρώνοντας πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Ροδίτης Αλέξανδρος Αρναουτάκης στην κατηγορία PIT BIKE OPEN, αθλητής της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος», με την μοτοσυκλέτα του IMR CORSE 155z, κατακτώντας δύο νίκες και ανεβαίνοντας επάξια στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα: «Στον αγώνα πήρα την pole position και στο πρώτο σκέλος ήμουν στην πρώτη θέση από την πρώτη στροφή. Στην διάρκεια όμως του αγώνα αντιμετώπισα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά κατάφερα να τερματίσω πρώτος. Το πρόβλημα το αντικατέστησα στο κενό μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σκέλους, όπου και εκεί από την πρώτη στροφή βρέθηκα στην πρώτη θέση τερματίζοντας πάλι πρώτος. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου MOTO STAVLAS, Ι.ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ Πρατήρια υγρών καυσίμων και SAVVIOU TRAVEL».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ