ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη σε hot spot – Θύμα ομαδικού βιασμού ανήλικος πρόσφυγας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μεταναστες

Θύμα ομα­δι­κού βια­σμού από τέσ­σε­ρις ανή­λι­κους ομο­ε­θνείς του έπεσε, σύμ­φω­να με κα­ταγ­γε­λία, στο hot spot της Μό­ριας, ένας 16χρο­νος ασυ­νό­δευ­τος πρό­σφυ­γας από το Πα­κι­στάν.

Σύμ­φω­να με τα όσα έχουν γίνει γνω­στά έως τώρα, το γε­γο­νός συ­νέ­βη την πε­ρα­σμέ­νη Κυ­ρια­κή το πρωί, ενώ το θύμα, το κα­τήγ­γει­λε σε ερ­γα­ζό­με­νο μη Κυ­βερ­νη­τι­κής Ορ­γά­νω­σης που επι­χει­ρεί στο hot spot.

Όπως ανα­φέ­ρει το Αθη­ναϊ­κό Πρα­κτο­ρείο, στη συ­νέ­χεια, ο 16χρο­νος υπο­βλή­θη­κε σε ια­τρο­δι­κα­στι­κή εξέ­τα­ση, τα ευ­ρή­μα­τα της οποί­ας επι­βε­βαί­ω­σαν όσα είχαν κα­ταγ­γελ­θεί.

Ακο­λού­θη­σε η σύλ­λη­ψη των τεσ­σά­ρων, οι οποί­οι σή­με­ρα οδη­γού­νται στον ανα­κρι­τή.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, όλοι οι δι­κη­γό­ροι που ορί­στη­καν αυ­τε­πάγ­γελ­τα ως υπε­ρα­σπι­στές των τεσ­σά­ρων πα­ραι­τή­θη­καν αυ­τε­πάγ­γελ­τα αμέ­σως μόλις διά­βα­σαν τη σχη­μα­τι­σθεί­σα δι­κο­γρα­φία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.