ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντίστροφη μέτρηση για την 51η Έκθεση της Κρεμαστής της Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
έκθεση Κρεμαστής

Με­ρι­κές μόλις ημέ­ρες μέ­νουν για την έναρ­ξη της 51ης Πα­νελ­λή­νιας Έκ­θε­σης Χει­ρο­τε­χνί­ας και Αγρο­τι­κής Οι­κο­νο­μί­ας Κρε­μα­στής της Ρόδου, με πε­ρισ­σό­τε­ρους από 90 εκ­θέ­τες να προ­σελ­κύ­ουν τα βλέμ­μα­τα Ελ­λή­νων αλλά και ξένων επι­σκε­πτών.

Από τις 12 έως και τις 23 Αυ­γού­στου του 2016, η καρ­διά της τέ­χνης και της ελ­λη­νι­κής γης θα «χτυ­πά­ει» στην Έκ­θε­ση της Κρε­μα­στής της Ρόδου που εδώ και μισό αιώνα απο­τε­λεί σημείο ανα­φο­ράς στον τομέα της αγρο­τι­κής οι­κο­νο­μίας και της χει­ρο­τε­χνίας. Η μα­κρο­βιό­τε­ρη έκ­θε­ση θα «πλημ­μυ­ρί­σει» από ποιο­τι­κά προ­ϊ­ό­ντα από το Αι­γαίο και όλη την Ελ­λά­δα, χει­ρο­ποί­η­τες δη­μιουρ­γί­ες, και­νο­τό­μες ιδέες, καθώς επί­σης και πα­ράλ­λη­λες πο­λι­τι­στι­κές εκ­δη­λώ­σεις μου­σι­κής και χορού. Η 51η Πα­νελ­λή­νια Έκ­θε­ση Χει­ρο­τε­χνί­ας και Αγρο­τι­κής Οι­κο­νο­μί­ας Κρε­μα­στής που φέτος έχει τη σφρα­γί­δα της RM International θα συ­γκε­ντρώ­σει πε­ρισ­σό­τε­ρους από 90 εκ­θέ­τες, ενώ θα απο­τε­λέ­σει πόλο έλξης χι­λιά­δων επι­σκε­πτών, καθώς έχει κα­θιε­ρω­θεί ως ένα από τα ση­μα­ντι­κό­τε­ρα γε­γο­νότα τόσο σε το­πι­κό όσο και σε πα­νελ­λήνιο επίπεδο.

Επι­πλέ­ον, πλή­θος ποι­κί­λων και πα­ράλ­λη­λων δρά­σε­ων θα πλαι­σιώ­νουν το μα­κρο­βιό­τε­ρο πο­λι­τι­στι­κό γε­γο­νός στο νησί της Ρόδου που θα ανοί­ξει τις πύλες του στις 12 Αυ­γού­στου. Με τη συν­διορ­γά­νω­ση της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου και τη ση­μα­ντι­κή στή­ρι­ξη του Δήμου Ρόδου, της Δη­μο­τι­κής Κοι­νό­τη­τας Κρε­μα­στής και του Πο­λι­τι­στι­κού & Φι­λαν­θρω­πι­κού Συλ­λό­γου «Πα­να­γία η Ελε­η­μο­νή­τρια», η έκ­θε­ση θα μυ­ή­σει τόσο τον Έλ­λη­να όσο και τον ξένο επι­σκέ­πτη σε ένα τα­ξί­δι μο­να­δι­κών εμπει­ριών και ξε­χω­ρι­στών γεύ­σε­ων. Το εν­δια­φέ­ρον των επι­σκε­πτών θα μο­νο­πω­λή­σουν τα πα­ρα­δο­σια­κά προ­ϊ­ό­ντα εξαι­ρε­τι­κής ποιό­τη­τας, οι χει­ρο­ποί­η­τες δη­μιουρ­γί­ες αλλά και τα εκ­θέ­μα­τα λαϊ­κής τέ­χνης που μας υπεν­θυ­μί­ζουν ότι η Ελ­λά­δα είναι ένας επί­γειος πα­ρά­δει­σος ανό­θευ­της φυ­σι­κής ομορ­φιάς και πα­ρά­δο­σης.

Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες σχε­τι­κά με την έκ­θε­ση, επι­σκε­φθεί­τε την ιστο­σε­λί­δα: http://www.kremasti-expo.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.