ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανικό ΥΠΕΞ στους τουρίστες: Να έχετε μετρητά στην Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρίστες

Να έχουν στη διάθεσή τους μετρητά, συμ­βου­λεύει το γερ­μα­νικό υπουρ­γείο Εξω­τε­ρι­κών, τους Γερ­μα­νούς του­ρί­στες που πρό­κει­ται να επι­σκε­φθούν τη χώρα μας, σύμφωνα με ταξι­διω­τική οδηγία που εξέδωσε.

Σύμφωνα με σχετική ανα­κοί­νωση, το γερ­μα­νικό ΥΠΕΞ επι­κα­λεί­ται τη ρευστή κατά­σταση που επι­κρα­τεί τις τελευ­ταίες μέρες στο ελλη­νικό τρα­πε­ζικό σύστημα, για την έκδοση της οδηγίας.

Σύμφωνα με το Focus, στην ανα­κοί­νωση τονί­ζε­ται ότι «στη χώρα μπορεί να παρου­σια­στούν πολλές καθυ­στε­ρή­σεις, ακόμα και στε­νό­τητα, στην τρο­φο­δό­τηση των ΑΤΜ» ενώ οι Γερ­μα­νοί πολίτες συμ­βου­λεύ­ο­νται να ενη­με­ρώ­νο­νται για τις εξε­λί­ξεις και να έχουν αρκετό ρευστό.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.