Ειδήσεις

Ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής από την ανταπόκριση στην καμπάνια ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καμπάνια διανομής ενημερωτικού υλικού σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ρόδου που αναπτύσσεται το έργο ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών.
Η διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων περιελάμβανε την επίσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου και εκπροσώπων της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ) σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ρόδου που έχουν τοποθετηθεί οι μπλε κώδωνες ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών και την διανομή ειδικού διαφημιστικού εντύπου (από ανακυκλώσιμο υλικό) με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την Ανακύκλωση και τα σημαντικά οφέλη της .
Στη Ρόδο η ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών έγινε σταδιακά για τους περισσότερους τρόπος ζωής και βαδίζει με γοργούς ρυθμούς, με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παλαιολόγου να δηλώνει ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή των κατοίκων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου