ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δράσεις τουριστικής προβολής στην Κάρπαθο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
καρπαθος

Ο δή­μαρ­χος Καρ­πά­θου ανέ­θε­σε στην εται­ρία «El Politismos» το έργο δια­φη­μι­στι­κού υλι­κού στη Γερ­μα­νι­κή γλώσ­σα με αφιέ­ρω­μα του συ­νό­λου της ύλης του στην Κάρ­πα­θο σε 40-44 σε­λί­δες.

Θα δο­θούν 2.500 αντί­τυ­πα του πε­ριο­δι­κού «neaFoni – Karpathos Special» στον Δήμο της Καρ­πά­θου για την δωρεά δια­νο­μή τους στις του­ρι­στι­κές εκ­θέ­σεις της κε­ντρι­κής Ευ­ρώ­πης του 2015, Ferien 15.01.2015 – 18.01.2015, Βιέν­νη Αυ­στρί­ας και ITB 04.03.2015 –08.03.2015, Βε­ρο­λί­νο Γερ­μα­νί­ας.

Η δια­νο­μή τους θα γίνει από το πε­ρί­πτε­ρο του Δήμου της Καρ­πά­θου. Ως αμοι­βή της συ­νο­λι­κής προ­βο­λής ορί­ζε­ται το ποσό των 4.000 Ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.