Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου, το δημοφιλές ηλεκτρικό τρίο εγχόρδων “Trinity” γνωστό στο κοινό για την παρουσίαση διεθνών μουσικών επιτυχιών με τον δικό του εντυπωσιακό τρόπο, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με διασκευές από soundracks γνωστών κινηματογραφικών ταινιών και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ροκ, pop, latin μουσικής σκηνής

Οι “TRINITY” είναι ένα γυναικείο ηλεκτρικό τρίο εγχόρδων που αποτελείται από δύο

ηλεκτρικά βιολιά και ένα ηλεκτρικό βιολοντσέλο . Τα μέλη του σχήματος προέρχονται από την κλασική μουσική με εξαιρετικές σπουδές και συμμετοχή σε συμφωνικές ορχήστρες και μουσικά σύνολα, διδάσκουν σε διάφορα Ωδεία και έχουν εμφανισθεί σε πληθώρα εκδηλώσεων εντός και εκτός Ελλάδας.

Έχουν επίσης συμμετάσχει στην εναρκτήρια τελετή για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου στα Τρίκαλα, το 2012 και το 2017, με παρουσιαστή των Αλέξη Κωστάλα, σε διάφορες εκδηλώσεις των δήμων Θεσσαλονίκης, Πυλαίας – Χορτιάτη και Παύλου Μελά (Casa Bianca, Βίλα Μορντώχ, Πέτρινο Πανοράματος, Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο), στο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 2014, στο 2ο Φεστιβάλ “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ” του Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη, καθώς και στο “Μαγεμένο Στρατόπεδο” του Δ. Παύλου Μελά.

Έχουν συνεργαστεί για εκπαιδευτικούς λόγους με τα IEK Ξυνή και έχουν συμπράξει με το συγκρότημα Fingertoy, καθώς και με την τραγουδίστρια Ιωάννα Κολοκοτρώνη και τον DJ Γιάννη Νταμάγκα. Στο CD του Σωκράτη Παπαϊωάννου με τίτλο “Εκείνη”, συμμετέχουν με ένα δικό τους κομμάτι (Tango Noir) από τον ίδιο δημιουργό και για το οποίο δημιουργήθηκε το νέο τους Video Clip.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή από τις πρώτες εμφανίσεις του συγκροτήματος. Η πρωτοτυπία της επιλογής των μουσικών θεμάτων, οι διασκευές μεγάλων επιτυχιών της διεθνούς μουσικής σκηνής και η δροσερή παρουσία των κοριτσιών κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστό αυτό το μουσικό συγκρότημα

“TRINITY”

Παπαδοπούλου Κατερίνα: ηλεκτρικό βιολί

Ξουρή Νικολέττα : ηλεκτρικό βιολί

Χίσσα Ειρήνη: ηλεκτρικό βιολοντσέλο

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ

Καλλιτεχνική & Γεν. Διεύθυνση

Πηνελόπη Σερδάρη

Συνδιοργάνωση: Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου , Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού -Αθλητισμού Δήμου Ρόδου Δ.Ο.Π.Α.Ρ

Υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του ΕΟΤ.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού,της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής και της Ουνέσκο

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα Ροδιακή, Ράδιο Λυχνάρι, Εφημερίδα

Δημοκρατική, rhodes.com.gr

Χορηγοί φιλοξενίας : Rodos Palace, Atrium Platinum, Mitsis Grand Hotel

Χορηγοί : Yachting Club, Μεσαιωνικό Ρόδο

Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

28-31 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες www.rhodes-festival.gr

Facebook: Rhodes International Festival

Instagram: Rhodes International Festival

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ