Ειδήσεις

Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή από πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

78

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα που αφορούσαν της πρώτης αξιολόγησης.

Οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος ανέβηκαν στα θεωρεία της Βουλής και την ώρα που ήταν στο βήμα ο Χρήστος Μαντάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξαν φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Στα φυλλάδια εκφραζόταν η αντίθεση τους στις ιδιωτικοποιήσεις που περιλαμβάνονται στο συζητούμενο νομοσχέδιο.

Στο φυλλάδιο αναγραφόταν απόσπασμα από ποίημα του Ζοζέ Σαραμάγκου.

Επεισόδιο στη Βουλή - Φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας πέταξαν πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.