Ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Σωτρίλης και ο Έπαρχος Κω Γιώργος Χαλκιδιός στη Νίσυρο

 Σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Κω και στη Νίσυρο, βρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Θωμάς Σωτρίλλης, ο Έπαρχος Κω Γιώργος Χαλκιδιός και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ευριδίκη Νάκη και Νίκος Τσακίρης, συμμετείχαν σε εκδηλώσεις τις οποίες στήριξε και συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Κω, όπως το «3on3 Kos Basketball Festival» στην Κω, η συναυλία στο Ιππολράτειο Ίδρυμα και η βραδιά αφιερωμένη στις ρεμπέτισσες γυναίκες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και ο Έπαρχος Κω επισκέφθηκαν τη Νίσυρο όπου είχαν συνεργασία με τον δήμαρχο του νησιού ενώ συμμετείχαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της εορτής της Κυράς στα Νικιά Νισύρου.

Επισκέφθηκαν ακόμη, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού όπου συναντήθηκαν με την μόνιμη γιατρό, με τον αγροτικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που υπηρετεί εκεί, οι οποίοι του έθεσαν τα προβλήματα που υπάρχουν προεξάρχουσας της έλλειψης φαρμάκων επείγουσας ιατρικής. Το Νοσοκομείο της Κω στέκεται πάντως αρωγός στην λειτουργία που αντιμετωπίζει το ΠΠΙ Νισύρου καθώς υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ των ιατρικών δομών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ